KMS güvenilir mi?

Onurxdz

Hectopat
Bilgisayarıma orijinal Windows 11 kurdum ve deneme sürümündeydi. İnternette gezerken bazı CMD kodları ile Windows'u aktifleştirebileceğimi gördüm. Yaptım aktifleşti 4-5 aydır sorunsuz kullandım anormal sistem kullanımı falan olmadı Windows normal etkindi. Ancak geçen bazı yerlerde virüs olduğuna dair yazı okudum ve sormak istedim. Hiçbir program indirmedim KMS ile ilgili ve anormal PC kullanımım olmadı. Bir sorun oluşur mu? Ayrıca PC'mi Kaspersky Premium ile 2 kez tam tarama ve birçok hızlı tarama yaptım.

Bilgisayarıma orijinal Windows 11 kurdum ve deneme sürümündeydi. İnternette gezerken bazı CMD kodları ile Windows'u aktifleştirebileceğimi gördüm. Yaptım aktifleşti 4-5 aydır sorunsuz kullandım anormal sistem kullanımı falan olmadı Windows normal etkindi. Ancak geçen bazı yerlerde virüs olduğuna dair yazı okudum ve sormak istedim. Hiçbir program indirmedim KMS ile ilgili ve anormal PC kullanımım olmadı. Bir sorun oluşur mu? Ayrıca PC'mi Kaspersky Premium ile 2 kez tam tarama ve birçok hızlı tarama yaptım.
Problem olmaz. Yıllardır kullanıyorum, düzgün yapıldığı takdirde tabii.

KMSpico zararlıdır ancak KMS doğru yapıldığı takdirde değildir. Doğru yapılmazsa "Windows Defender Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı" gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önerim orijinal Windows kullanmanız.

Son düzenleme:
KMSpico zararlıdır ancak KMS doğru yapıldığı takdirde değildir. Doğru yapılmazsa "Windows Defender yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önerim orijinal Windows kullanmanız.

KMSpico kullanmadım indirmedim hiç. Dediğim gibi birkaç kod girdim CMD'ye ve hiç anormal bir durum olmadı Windows Defender'da Kaspersky'de tam olarak çalışıyor ama yine de emin olmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı