KMS kullanıldığı nasıl anlaşılır?

Çünkü herhangi bir yazılım kullanılmadığı için ve sadece internet üzerinde var olan yasa dışı bir KMS sunucusuna anlık olarak bağlantı kurulduğu için herhangi bir artık da bırakılmıyor. Yani CMD ile etkinleştirilen Windows'larda zararlı olmaz. KMS protokolü üzerinden zararlı yazılım transferi yapılamaz.

Yapılacak tek şey bahsettiğim komutlar ile yasa dışı KMS etkinleştirmesini silmek ve bir Windows 10 ürün anahtarı girmek.

Ayrıca antivirüslerin göremeyeceği virüsler için de Kaspersky Rescue Disk gibi Linux tabanlı araçlar mevcut. Yani "silinmesi imkansız" diye bir şey yoktur. Sadece bazen bazı zararlılar uğraştırabilir ama silinmesi imkansız değildir.

Ben dediğiniz komutları yazdığımda hala silinmemişti. Ve Kaspersky gibi anti virüsler göremedi. Ama KMSpico bulunuyor.
 
Ben dediğiniz komutları yazdığımda hala silinmemişti. Ve Kaspersky gibi anti virüsler göremedi. Ama KMSpico bulunuyor.
Bunun sebebi zararlı yazılım değil, Windows'un etkinleştirme sistemindeki bir bug. Microsoft, KMS tabanlı etkinleştirmeyi devamlı bir şekilde kullanılsın diye tasarlamış. O yüzden de kaldırmak bazen zahmetli olabiliyor.

En kolay yöntem bir Windows 10 ürün anahtarı satın alıp sisteme girmek.

Ayrıca KMSpico ile KMS aynı değildir, bunu da tekrardan hatırlatayım. CMD üzerinden sadece yasadışı bir KMS sunucusu tabanlı etkinleştirme yapılabilir. Fakat KMSpico ayrı bir korsan etkinleştirme yazılımıdır. Yani ikisi aynı şeyler değil.

Eğer KMSpico kullandıysanız Rescue Disk kullanmanız gerekebilir. Fakat CMD ile etkinleştirme yaptıysanız gerekmez. Sadece orijinal bir Windows 10 ürün anahtarı almanız yeterli olacaktır.
 

Geri
Yukarı