KMS lisansı nasıl kaldırılır?

Feoxiles

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, akrabamın aldığı bilgisayara bilmeden KMS ile etkinleştirme yapmıştım. Şimdi silmek istiyorum. Bilgisayarı sıfırlamadan veya format atmadan nasıl silebilirim? Server bilgilerini de fotoğraf olarak paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_1903.jpeg
    IMG_1903.jpeg
    247,2 KB · Görüntüleme: 39
Format atmadan silmen zor olabilir, bazen kalıntı vs olabiliyor. Düzgün bir format atman lazım tamamen kurtulmak istiyorsan, kms önermem ucuza lisans satan siteler mevcut golisansı öneririm.

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /ckms
Bu kodlar olur mu hocam?
Kod:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cpky
slmgr.vbs /rearm

Komutlarını CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp girin, sonra aldığınız yeni Key ile Windows'u etkinleştirin.

Arkadaşlar öbür yöntemleri ne kadar uygularsanız uygulayın her türlü tekrardan etkinleşiyor. Ben çözümü şu şekilde buldum:
Windows Logo+R tuşlarına basıp Çalıştır'ı açın. Daha sonra REGEDIT yazıp Tamam'a tıklayın. Açılan ekranda sol kısımdaki menüden en üste çıkıp Bilgisayar'a tıklayın. Sonrasında CTRL+F yapıp çıkan ekrana Key Management yazın. Enterleyin. Biraz bekleyin. Daha sonra size bir ekran çıkacak oradakilerden KMS için yüklediğiniz ürün anahtarını, IP Adresini ve KMS ye dair isim gibi kayıtları silin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
Bir de şöyle bir yöntemden bahsedilmiş. Hangisi daha etkili olur?

Dediklerimi yapıp kendi aktivasyon Key'inizi girerseniz kendi aldığınız ve girdiğiniz Key geçerli olur, sorun yok. Deneyin, sonra
Kod:
slmgr.vbs /dli
slmgr.vbs /dlv
ile kontrol sağlarsınız yine zaten. Kontrol sağladıktan sonra geri dönüş yapmayı unutmayınız konuya.

Kayıt defterinin içinden geçiyor. Temiz kurulum yapmadan kurtulamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı