KMS.msguides.com güvenli mi?

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hemen linç etmeye gelmeyin Windows 8.1 için bahsediyorum.

Halihazırda kullandığım PC de orijinal Windows 10 var fakat eski bilgisayarıma Windows 8.1 için doğru dürüst lisans anahtarı bulamadım.

KMS ile etkinleştirmeyi düşünüyorum fakat güvenilirlik konusunda endişelerim var.

KMSpico Windows dağıtımınızı etkinleştirmiyor. Sadece mevcut lisansınızı farklı şekillere sokarak uzatıyor. Bunu yaparken, zamanladığı görev ve işlemler yüzünden bilgisayarınıza ek yük bindiriyor. Bir süre işlem tekrar ettikçe yük artıyor ve arka planda akıp giden bir kod çöplüğü meydana geliyor.

Kısaca bilgisayarınıza yük bindiriyor ve bilgisayarınızın güvenliği azalıyor.

Veri hırsızı olduğuna dair iddialar var. Zamanında kullanmıştım. Bir yıl sonra tekrar etkinleştirme istemişti. Sanırım süreyi uzatıyor. Tekrar etkinleştirme isterse kaldırıp yeniden kurun fakat mümkünse orijinal lisans alın. İşinizi riske bırakmayın.

Bu adamın dediklerini dikkate almanı tavsiye ederim. Kısaca kaybetcek bir şeyiniz yoksa deneyin ama ileride bilgisayarınız zombiye dönüşebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSpico Windows dağıtımınızı etkinleştirmiyor. Sadece mevcut lisansınızı farklı şekillere sokarak uzatıyor. Bunu yaparken, zamanladığı görev ve işlemler yüzünden bilgisayarınıza ek yük bindiriyor. Bir süre işlem tekrar ettikçe yük artıyor ve arka planda akıp giden bir kod çöplüğü meydana geliyor.

Ben kaynak olarak Technopatı kullandım ve KMS'i ortalama 3 yıl kullandım, buna dayanarak yorum yaptım.

Bu adamın dediklerini dikkate almanı tavsiye ederim. Kısaca kaybetcek bir şeyiniz yoksa deneyin ama ileride bilgisayarınız zombiye dönüşebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Veri hırsızı olduğuna dair iddialar var. Zamanında kullanmıştım. Bir yıl sonra tekrar etkinleştirme istemişti. Sanırım süreyi uzatıyor. Tekrar etkinleştirme isterse kaldırıp yeniden kurun fakat mümkünse orijinal lisans alın. İşinizi riske bırakmayın.

Kenarda duracak bir bilgisayar aslında. Şuan lisans yok. Acaba böyle kullansam sıkıntı yaşar mıyım?

Can Değer'i biliyorum kendisini de severek izlerim. Bu videosunu görmemiştim sağol.

Bana güvenilir bir yerden link atabilir misiniz peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı