Batuhandn
Hectopat
Office için tekrar açmış.Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız.
Office için tekrar açmış.Komple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız.
Office için tekrar açmış.
Tamam o zaman kendisi yeniden aktifleştirmiş oluyor yani.
Eski bilgisayarım gitti zaten, yeni bilgisayar aldım ve yeni bilgisayarımda yoktu, office 2016 kurarken bulaştıKomple yeni PC'ye gecmissin. KMS'yi yeniden aktifleştirmeden, yeni bilgisayarının KMS'ye bağlanması imkansız.
ben kms falan indirmedim, sadece office 2016 kurdum ve ondan sonra bulaştıEski bilgisayarı boş ver , ydni bilgisayarda kms'siz Windows var. Adam office için tekrsr indirmiş.
Bende yazdığım gibi maalesef, ne yaptıysam da silinmiyorBen yazdığınız şeye inanmıyorum çünkü KMS key 6 ay sonra siliniyor.
KMS anahtar yönetim sistemi demek. KMS pico ise crackleme işlemini yapan programdır.KMS tabi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.