Peki o yazdığın 2 kod seni KMS sunucularına bağlamıyor mu?KMS güvenilir mi? değil dostum. Güvenilir olmayan saçma sapan bir programı indirmek yerine 2 kod yazıp etkinleştirebilirsin dostum
Peki o yazdığın 2 kod seni KMS sunucularına bağlamıyor mu?KMS güvenilir mi? değil dostum. Güvenilir olmayan saçma sapan bir programı indirmek yerine 2 kod yazıp etkinleştirebilirsin dostum
Aynı şeye kapı açıyor. İkisi de zararlı. 20-25TL'ye Windows keyleri satılıyor zaten.
O kodlarda seni KMS sunucularına bağlıyor.KMS güvenilir mi? değil dostum. Güvenilir olmayan saçma sapan bir programı indirmek yerine 2 kod yazıp etkinleştirebilirsin dostum
O kodlarda seni KMS sunucularına bağlıyor.
Neden KMS kullanıyorsun ki diyip, KMS ile etkinleştirme tavsiye ediyorsun hocam.Sunucuya bağlıyor bağlamıyor diye bir şey mi dedim program indirmeyin dedim ben![]()
Neden KMS kullanıyorsun ki deyip, KMS ile etkinleştirme tavsiye ediyorsun hocam.
Kms programı kurmadım kı bende cmd den etkınlestırdım ama kms fln bıseyler yazıyorKMS güvenilir mi? değil dostum. Güvenilir olmayan saçma sapan bir programı indirmek yerine 2 kod yazıp etkinleştirebilirsin dostum
KMS programı kurmadım kı bende CMD'den etkınlestırdım ama KMS falan bir şeyler yazıyor
KMS programı kurmadım kı bende CMD'den etkınlestırdım ama KMS falan bir şeyler yazıyor
Bende aynı dedıgın gıbı yaptım ama 2025 mart ayında etkınlestırme bitiyormuş o yüzden şimdiden halldym dedımCMD'den slmgr kodları ile yaptıysan hiçbir şey olmaz merak etme yıllardır bu şekilde bir sorun yaşamadım
Çözüldü: KMS sunucuları güvenli midir? istersen şu makaleye göz at
Bende aynı dedıgın gıbı yaptım ama 2025 Mart ayında etkınlestırme bitiyormuş o yüzden şimdiden halldym dedım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.