Arkadaşlar ben bir halt yedim ve konsoldan PC'me KMS server yükledim, nasıl kaldırabilirim veya serverdan düşebilirim?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Evet! Windows 10 bedava. 30TL'ye key almayın bir yerlerden. Windows 10'un Redstone 2 sürümü (1703) kurulum sırasında sizlere keyiniz var mı diye sormakta. ''Daha sonra'' gibi bir seçenek var, key girmeden devam etmek için. Key girme satırının hemen altında. Ona tıkladığınız taktirde size...
Evet! Windows 10 bedava. 30TL'ye key almayın bir yerlerden. Windows 10'un Redstone 2 sürümü (1703) kurulum sırasında sizlere keyiniz var mı diye sormakta. ''Daha sonra'' gibi bir seçenek var, key girmeden devam etmek için. Key girme satırının hemen altında. Ona tıkladığınız taktirde size...
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
sizin dediğiniz komutlarla bunlar aynı olup olmadığından emin olamadığımdan dolayı yazdım umarım aynı komutlardan bahsediyoruzdur veya bu da zararsız olanıdır.
Zararsız bir yöntem ama yine de, şu şekilde kaldırabilirsiniz:
İlk olarak komut istemini (cmd) yönetici olarak başlatın ve ardından aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
Sizin dediğiniz komutlarla bunlar aynı olup olmadığından emin olamadığımdan dolayı yazdım umarım aynı komutlardan bahsediyoruzdur veya bu da zararsız olanıdır.
Zararsız bir yöntem ama yine de, şu şekilde kaldırabilirsiniz:
İlk olarak komut istemini (cmd) yönetici olarak başlatın ve ardından aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
Kod:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
Sonuç olarak bilgisayarınıza bir yazılım yüklemiyorsunuz, sorun çıkmaz diye biliyorum.
Bu dediğin sadece OEM sistemlerde olur. Senin girdiğin KEY anakarta yapışmaz. Ama elindeki bilgisayar (ASUS / Hp gibi) bir OEM üreticiden alındıysa o zaman anakarta gömülü olarak KEY olabiliyor. Bilgisayarına Wİndows kurudğun anda internete bağlanır bağlanmaz Windowsun kayıtlanır.