Rehber KMS sunucusundan kurtulmak için yapmanız gerekenler

KMSPico ve ya aynı işi yapan benzer bir program yardımıyla Windows ve Office aktivasyonu yaptıysanız;

-KMSPico ile alakalı bütün dosyaları silin.

-Bir antivirüs programı indirin, tam tarama yapın ve ilgili tüm dosyaları kaldırın.

-Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın, sırasıyla (slmgr /upk) (slmgr /cpky) kodlarını yazın.

-Arama yerine regedit yazın, CTRL+F yapıp (keymanagementservicename) yazın ve girin. KeyManagementServiceName'i silin.

-Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve muhtelemen kurtulmuş olacaksınız.

CMD ile aktivasyon yapmışsanız;

-Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın, sırasıyla (slmgr /upk) (slmgr /cpky) kodlarını yazın.

-Arama yerine regedit yazın, CTRL+F yapıp (keymanagementservicename) yazın ve girin. KeyManagementServiceName'i silin.

-Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve muhtelemen kurtulmuş olacaksınız.

Not: Bunları uygulayıp format atarsanız daha da sağlıklı olacaktır.

Hocam CMD ile yapılan yöntem güvenlik sorunu yok diye biliyordum. Var mı?
Yasal değil. İşletmeler kendi sunucusunu kursun diye olan bir özellik, internette canı sıkılan anahtar sunucu kuruyor.

Ne kadar zararlıdır bilemem, ama güvenli değil. En basitinden temel cihaz bilgileri ve IP adresini bir veletin eline veriyorsun.

Arama yerine regedit yazın, CTRL+F yapıp (keymanagementservicename) yazın ve girin. KeyManagementServiceName'i silin.
slmgr /ckms de yazılabilir.

Neyse anlamıyorsun galiba. İsteyen kişi format atar, isteyen sadece bunları yapar. Bazı KMS sunucuları formattan sonra bile geçmiyor.

Ben sizi anlıyorumda. Siz beni anlıyor musunuz ondan emin değilim. Ben diyorum ki zaten format atılacaksa bunları yapmanın bir mantığı yok. Oraya format atarsanız daha sağlıklı olur yazmak yerine bunları yapmak yerine direk format'da atabilirsiniz yazabilirdin. Dosyalarını saklamak isteyen adam ya format atmaz ya da dosyalarını yedekler öyle atar.

Yasal değil. İşletmeler kendi sunucusunu kursun diye olan bir özellik, internette canı sıkılan anahtar sunucu kuruyor.

Ne kadar zararlıdır bilemem, ama güvenli değil. En basitinden temel cihaz bilgileri ve IP adresini bir veletin eline veriyorsun.

slmgr /ckms de yazılabilir.
Hocam IP adresi önemli bir şey değil zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı