Rehber KMS sunucusundan kurtulmak için yapmanız gerekenler

KMSPico ve ya aynı işi yapan benzer bir program yardımıyla Windows ve Office aktivasyonu yaptıysanız;

-KMSPico ile alakalı bütün dosyaları silin.

-Bir antivirüs programı indirin, tam tarama yapın ve ilgili tüm dosyaları kaldırın.

-Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın, sırasıyla (slmgr /upk) (slmgr /cpky) kodlarını yazın.

-Arama yerine regedit yazın, CTRL+F yapıp (keymanagementservicename) yazın ve girin. KeyManagementServiceName'i silin.

-Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve muhtelemen kurtulmuş olacaksınız.

CMD ile aktivasyon yapmışsanız;

-Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın, sırasıyla (slmgr /upk) (slmgr /cpky) kodlarını yazın.

-Arama yerine regedit yazın, CTRL+F yapıp (keymanagementservicename) yazın ve girin. KeyManagementServiceName'i silin.

-Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve muhtelemen kurtulmuş olacaksınız.

Not: Bunları uygulayıp format atarsanız daha da sağlıklı olacaktır.

Not: Bunları uygulayıp format atarsanız daha da sağlıklı olacaktır.
@karul haklı. Format atmadan önce bunları uygulamak saçma olur. Formatla zaten gidecek.

Hocam IP adresi önemli bir şey değil zaten.
Belki de uzaktan kod yürütmeye bile izin veriyordur, bilmiyorum. IP adresi KMS sunucusuna erişildiğinden kesin veriliyor, birde cihaz bilgisi lisans işleminde veriliyor.
Düz mantıktan ilerlersek bu KMS sunucuları su yakmıyor, giderleri var. Ve bunlardan onlarca var. Eğer bir çıkarları olmasaydı bir tane kurarlardı masraf yapmazlardı.
IP'den fazlası gidiyordur bence, ama sadece IP konusunda eminim.

@karul haklı. Format atmadan önce bunları uygulamak saçma olur. Formatla zaten gidecek.

Belki de uzaktan kod yürütmeye bile izin veriyordur, bilmiyorum. IP adresi KMS sunucusuna erişildiğinden kesin veriliyor, birde cihaz bilgisi lisans işleminde veriliyor.
Düz mantıktan ilerlersek bu KMS sunucuları su yakmıyor, giderleri var. Ve bunlardan onlarca var. Eğer bir çıkarları olmasaydı bir tane kurarlardı masraf yapmazlardı.
IP'den fazlası gidiyordur bence, ama sadece IP konusunda eminim.
Hocam bir fikrim yok ama forumda veri falan toplanmıyor, güvenilir bir protokol demişler. Dediğiniz gibi sunucu su yakmıyor, ne çıkarları vardır bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı