KMSpico ağa bulaşabilir mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler, KMSpico'yu CMD'den etkinlestirmiştim bir arkadaşın da KMSpico'yu etkinleştirdim. Speedtest'te sunucu yerinde kalıyor diye bir mesaj görmüştüm. Benim sorum ise şu KMSpico ağa bulaşabilir mi, virüs atabilir mi, o arkadaşın dediği gibi şeyler vs yapabilir mi?

İyi günler, KMSpico'yu CMD'den etkinlestirmiştim bir arkadaşın da KMSpico'yu etkinleştirdim. Speedtest'te sunucu yerinde kalıyor diye bir mesaj görmüştüm. Benim sorum ise şu KMSpico ağa bulaşabilir mi, virüs atabilir mi, o arkadaşın dediği gibi şeyler vs yapabilir mi?

Bulaşamaz.

KMSPico CMD'den etkileşmez ki, KMSPico yazılım ismi yani exe. dosyasından çalıştırıyor. CMD'den el ile yaptıysan onun ismi zaten KMSPico olmaz.

Tabii sen heyecan olsun diye DOS komutu ile exe. dosyalarına erişip çalıştırıyorsan o ayrı. Gerçi yine aynı kapıya çıkıyor. Yazdığında mantık hatası var.

@Cyberbug 2077 virüslü bir program indirmediysen ne bulaşsın? CMD üzerinden kendi yaptığın tüm etkinleştirmeler sunucu ile senin cihazın arasında. İster orijinal key ile Windows'un kendi sunucusundan etkinleştir, istersen sahte key ile proxy bir sunucu üzerinden yanıltarak etkinleştir. Bunun diğer cihazlar ile bir alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı