Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Hortlatıyorum kusura bakmayın. Eskiden kullanmıştım sildim daha sonra W11 geçtim ama aniden etkinlestir yazısı gitti yazdım CMD'ye bu geldi.
Eki Görüntüle 2162251

Etkinleştir yazısının gidip gelmesi normal efendim sisteminizde herhangi bir KMS yazılım gözükmüyor sıkıntınız olmasın.

Geçmiş olsun. Bu rehberi uygulamazsanız ve bir de orijinal olmayan KMSpico indirdiyseniz helvasını yeriz.
Kardeşim acil dönmen gerekiyor bende Windows bildirim modunda ve retail channel yazıyor ne yapmam gerekiyor ?

Kardeşim acil dönmen gerekiyor bende Windows bildirim modunda ve retail channel yazıyor ne yapmam gerekiyor ?
Bildirim modu derken? Tam anlayamadım. Eğer CMD'ye komutu girdiyseniz ve "retail channel" yazıyorsa sorun yok demektir, Windows'unuz orijinal bir lisans anahtarı ile etkinleştirilmiş.

Bildirim modu derken? Tam anlayamadım. Eğer CMD'ye komutu girdiyseniz ve "Retail channel" yazıyorsa sorun yok demektir, Windows'unuz orijinal bir lisans anahtarı ile etkinleştirilmiş.

Ama sıkıntı şu ben hiçbir key girmedim.

Garip. Yorum yapamayacağım, çünkü garip. Eğer endişe ediyorsanız format atabilirsiniz.

Aslında şöyle oldu KMSpico'yla etkinleştirdim daha sonra format attım ve Windows 11 kurdum şu an böyle bir şey var pek anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…