Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Bende virüs var mı ve hangilerini silmem gerekiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240806_125550_1722938958691.jpg
    258,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20240806_130930.jpg
    410 KB · Görüntüleme: 106
Hocam ilk defa yapacağım bir şey yani nasıl yapacağımı bilmiyorum ve Steam'de oyunlardaki ilerlemem kaybolmaz mı?

YouTube'a FreeDOS olarak Windows 10/11 kurma rehberi diye yazarsan Recep Baltaş'ın videoları var çok rahatlıkla yapabilirsin. Steam ilerlemeleri Steam clouda kaydedildiği için kaybolmaz diye düşünüyorum.

Ben bir ara win7 bilgisayarıma kmspico ile aktivasyon kurmuştum zamanında bilgisayar ağır ve yavaş çalışıyordu en son çareyi format atmakta bulmuştum
Elinize sağlık hocam belki işine yarıyan birkaç kişi çıkar.

Merhabalar windowsu etkinleştir yazısını ekrandan kaldırmak için eski bi arkadaşımın yardımıyla cmd üstünden kod girerek bu kms belasına bulaştım kendisinin beni izleyebileceğinde ya da baska birinin bir şeyler yapabileceğinden korkuyorum konuda denen her şeyi uyguladım son girilen kodda ekrana gelen kutuda Yazılım lisans hizmeti sürümü: 10.0.19041.2006 Hata: Ürün anahtarı bulunamadı. yazıyor virüste çıkmadı ayrıca bugün usb ile windows 10 home kurdum ssd ve hddyi yeniden biçimlendirerek içlerini temizleyip kurdum pek bilgili değilim ancak ekrana tekrar windowsu etkinleştir yazısının gelmesi gerekmez mi eğer kms kaldırıldıysa? yardımcı olursanız sevinirim dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…