Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Kurtulursunuz hocamda dediğim gibi flashbelleke Rufus ile Windows 10 yazdırın ve format atın bilgilerinizi ise telefonunuza veya megaya atın.
Zaten bilgilerim hali hazırda telefonda yer alıyor. Muhtemelen Windows 10'a geçerim.

Hocam ben MBAM ile tarattım hiçbir şey bulamadı key i dün kaldırdım. 120 dakika sonra yeniden geldi o zaman tekrar kaldırma işlemlerini uyguladım. Şu an yok gibi şimdi anladığım kadarıyla tekrar olursa yapmam gereken tekrar kodları girip kaldırıp temiz kurulum yaptıktan sonra da OEM key girmek değil mi?

Kimse cevap yazmamışda bana ben orijinal 2017'den kalma kullanıyorum bir sorunda çıkmadı. Güvenilir değil mi?

Bende yaptım arkadaşlar bende artık yazılım sürümü bulunamadı diyor yani gitti mi?

Kimse cevap yazmamışda bana ben orijinal 2017'den kalma kullanıyorum bir sorunda çıkmadı. Güvenilir değil mi?
Güncellemeleri Windows yerine bu insanların sisteminden indirdiğin için güvenilir değil. Bedava peynir fare kapanında olur.

konuyu hortlatayım. bende an altta kms ana belleği devre dışı bırakıldı yazıyor bu ne demek? iyi mi kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…