KMSpico bilgileri çalar mı?

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam şu konu sayesinde sistemimde KMSpico olduğunu öğrendim ama bir türlü silemedim zemana. Kaspersky falan falan yıllardan beri bilgisayarımdaymış hatta Malwarebytes ile 40 saat tam tarama yaptım gene bir şey çıkmadı. Neyse sorum KMSpico bilgileri çalar mı? Steam Epic Instagram falan falan.

Herkese selam şu konu sayesinde sistemimde KMSpico olduğunu öğrendim ama bir türlü silemedim zemana. Kaspersky falan falan yıllardan beri bilgisayarımdaymış hatta Malwarebytes ile 40 saat tam tarama yaptım gene bir şey çıkmadı. Neyse sorum KMSpico bilgileri çalar mı? Steam Epic Instagram falan falan.
KMS sunucuları 2019 yılında kapandı. Şu an piyasada bulunan KMS'lerin %99'u zararlı yazılım. Bilgilerinizin çalınma ihtimali yüksek.

Eğer virüslü çakma olan indirdiyseniz donunuza kadar alır.

Çalabilir. İndirdiğin yerin güvenilirliğine bağlı.

Hocam tam tarama yaptım hard disk sağ olsun.

49saatamk.png

Hocam tam tarama yaptım hard disk sağ olsun.

Eki Görüntüle 1048349
KMS trojan yazılım gibi değil. Can Değer'in tabiriyle Youtube botuna döner bilgisayarın. Benim tabirimle ise Bir bakmışsın Chia mining için kullanılıyor(laptopumu kontrol ettiğimde wi-fi açık olduğu sürece HDD %100'de dolanıyordu, format attığımda düzeldi, yani başıma geldi kms yüzünden)

Bence kesinlikle temiz format çekip key satın alıp ekleyin. Veya sadece kişiselleştirme yapamıyorsunuz aktifleştirmeden kullanın. Ama sakın KMS ile aktif etmeyin. Direkt yaşadığım için söylüyorum bunu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı