KMSpico dışında Windows nasıl etkinleştirilir?

LonelyKnife

Femtopat
Katılım
29 Mayıs 2023
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma Windows 10 2016 LTSB Build 1607 kurdum fakat etkinleştiremiyorum, kodlar hata veriyor, KMSpico sıkıntılı olduğu için kullanmak istemiyorum başka hangi siteler ile etkinleştirebilirim?
 
Massgravel'in MAS aracı mevcut.

Bunu en son önerdiğimde uyarı verip ticari amaçlı kullanılması yasak ucuz keylerin satışına legal dediler. Güler misin ağlar mısın, sözde burası "teknoloji" forumu.

Screenshot_20240409_063721_Chrome.jpg
 
Son düzenleme:
O kodların işe yaramaması senin açından iyi olmuş, zira o şekilde etkinleştirseydin bile %80 ihtimalle KMSpico sunucularına bağlanacaktın. Her ne kod olursa olursun asla güvenli olduğunu düşünmüyorum.

Bunun dışında 2 yol var. Ya etkinleştirmeden kullanacaksın, ya da Sağlamlisans gibi sitelerden Retail veya OEM key alacaksın. LTSB key'leri biraz pahalı oluyor, özellikle OEM kanadında. Retail key'ler de Home ve Pro sürümlerine göre daha pahalı. E kod yazarak etkinleştirmeye çalıştığına göre tenezzül edip de key almazsın muhtemelen. O sebeple etkinleştirmeden kullan gitsin 🤣

Ben laptobumda etkinleştirmeden kullanıyorum. LTSC VE LTSB sürümleri sık sık güncelleme alan sürümler de değil zaten. Az güncelleme alıyorlar, öz alıyorlar. Etkinleştirmesen de o güncellemeler her türlü geliyor. Ha tabi sağ altta etkinleştir yazısını da es geçmeyeyim. Ama o da kullanıma engel değil. Kişiselleştirme kısıtlı, ama onda da kişiselleştirecek pek bir şey yok zaten görev çubuğu renkleri ve duvar kâğıdı dışında. Hatta bu renklere çoğu zaman müdahale etmene bile gerek yok. LTSB ve LTSC'de saydamlık efektleri ve duvar kâğıdına göre görev çubuğu renklerinin şekil alması varsayılan olarak geliyor.

Sana kalmış neyi nasıl kullanacağın artık.
 
O kodların işe yaramaması senin açından iyi olmuş, zira o şekilde etkinleştirseydin bile %80 ihtimalle KMSpico sunucularına bağlanacaktın. Her ne kod olursa olursun asla güvenli olduğunu düşünmüyorum.

Bunun dışında 2 yol var. Ya etkinleştirmeden kullanacaksın, ya da Sağlamlisans gibi sitelerden Retail veya OEM key alacaksın. LTSB Key'leri biraz pahalı oluyor, özellikle OEM kanadında. Retail Key'ler de Home ve Pro sürümlerine göre daha pahalı. E kod yazarak etkinleştirmeye çalıştığına göre tenezzül edip de key almazsın muhtemelen. O sebeple etkinleştirmeden kullan gitsin 🤣

Ben laptopumda etkinleştirmeden kullanıyorum. LTSC VE LTSB sürümleri sık sık güncelleme alan sürümler de değil zaten. Az güncelleme alıyorlar, öz alıyorlar. Etkinleştirmesen de o güncellemeler her türlü geliyor. Ha tabii sağ altta etkinleştir yazısını da es geçmeyeyim. Ama o da kullanıma engel değil. Kişiselleştirme kısıtlı, ama onda da kişiselleştirecek pek bir şey yok zaten görev çubuğu renkleri ve duvar kâğıdı dışında. Hatta bu renklere çoğu zaman müdahale etmene bile gerek yok. LTSB ve LTSC'de saydamlık efektleri ve duvar kâğıdına göre görev çubuğu renklerinin şekil alması varsayılan olarak geliyor.

Sana kalmış neyi nasıl kullanacağın artık.

Hocam internetten PowerShell'de komutlar girip etkinleştirdim
 
@LonelyKnife KMS yapmışsın hayırlı uğurlu olsun :)
Kodla etkinleştirmede sadece KMS seçeneği yok. Ayrıca etkinleştirmek için farklı yöntemler de var. HWID, Hook, KMS38, KMS... Ekstra olarak KMS aslında virüs içermeyen bir etkinleştirme yöntemi fakat bunu anlayabilmek ve bu riski alabilmek biraz cesaret işi :D
 

Geri
Yukarı