Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar KMSpico kaldırmak için deneme sürümü Windows kursam olur mu?
Çözüm Recep Baltaş 10 Nisan 2021 Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor.
Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.235 Makaleler 14 Çözümler 113 10 Nisan 2021 #2 Gider. Format atıp tekrar KMSpico kullanmazsanız tabii. Artı 1 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #3 Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor. Artı 7 Eksi Çözüm
Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #4 Format atarsan her şey gider ve en baştaki Windows'a döner. Artı 0 Eksi
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 10 Nisan 2021 #5 Ardaa41 dedi: Arkadaşlar KMSpico kaldırmak için deneme sürümü Windows kursam olur mu? Genişletmek için tıkla... Format ile gider hocam, ben de attırmak istiyorum ama fena şekilde üşeniyorum. Temiz kurulup yapıp elinizde Key varsa girin. Ya da internetten key alın. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Arkadaşlar KMSpico kaldırmak için deneme sürümü Windows kursam olur mu? Genişletmek için tıkla... Format ile gider hocam, ben de attırmak istiyorum ama fena şekilde üşeniyorum. Temiz kurulup yapıp elinizde Key varsa girin. Ya da internetten key alın.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #6 Nysentiera dedi: Format atarsan her şey gider ve en baştaki Windows'a döner. Genişletmek için tıkla... Ancak herkes lisans Key alın demiş almasam olmaz mı sizce? Artı 0 Eksi
Nysentiera dedi: Format atarsan her şey gider ve en baştaki Windows'a döner. Genişletmek için tıkla... Ancak herkes lisans Key alın demiş almasam olmaz mı sizce?
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 10 Nisan 2021 #7 Ardaa41 dedi: Ancak herkes lisans Key alın demiş almasam olmaz mı sizce? Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş ın dediği gibi KMS'lerin kaldırma scriptleri var kaldırıp Key alıp tekrar girin. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Ancak herkes lisans Key alın demiş almasam olmaz mı sizce? Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş ın dediği gibi KMS'lerin kaldırma scriptleri var kaldırıp Key alıp tekrar girin.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 11 Nisan 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi kaldırma scripti derken? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Tabii ki. Format atılınca hiçbir eser kalmaz. Öte yandan bu tür KMS araçlarının kendi kaldırma scriptleri de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi kaldırma scripti derken?