Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Hem bu forumda ya da diğer forumlarda Windows'u aktif etmek için KMSpico önerenler veya CMD'ye (Komut istemcisi) girilen kodlar ile yapılan aktivasyon yapmayı deneyenler için artık bu yöntemler çalışmayacak, geçerli olmayacak.
Sürprizbozan'da olduğu gibi artık bu kodları girdiğinizde işletim sisteminiz korsan bir şekilde ya da ( farklı bir sunucuya ) bağlanarak aktif olmayacak. Yani hata verecek. Çünkü KMSpico ya da CMD ile (Komut istemcisi) Sürprizbozan'da söylediğim yöntemde bağlanılan sunucunun adresi değişti. Ayrıca KMSpico'nun yapımcısı uygulamanın desteği kestiği için artık ölü bir program olarak (çalışmayan, eski, desteği kesilmiş) sayılabilir.
Okurların doğru anlaması için önemli yerleri belirginleştirdim.
Slmgr /ipk (Örneğin Windows 10 Pro) VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Slmgr /skms kms7.msguides.com, kms8.msguides.com , kms9.msguides.com
Slmgr /ato
Slmgr /skms kms7.msguides.com, kms8.msguides.com , kms9.msguides.com
Slmgr /ato
Sürprizbozan'da olduğu gibi artık bu kodları girdiğinizde işletim sisteminiz korsan bir şekilde ya da ( farklı bir sunucuya ) bağlanarak aktif olmayacak. Yani hata verecek. Çünkü KMSpico ya da CMD ile (Komut istemcisi) Sürprizbozan'da söylediğim yöntemde bağlanılan sunucunun adresi değişti. Ayrıca KMSpico'nun yapımcısı uygulamanın desteği kestiği için artık ölü bir program olarak (çalışmayan, eski, desteği kesilmiş) sayılabilir.
Okurların doğru anlaması için önemli yerleri belirginleştirdim.