KMSpico ile etkinleştirilen PC'den KMSpico'yu silme

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Arkadaşımın PC'sini bilgisayarcı KMSpico kullanarak etkinleştirmiş.
Sisteminde 1 tane hard disk 2 tane de M.2 SSD var. KMSpico kaldırma rehberini kullanıp silecek.
Fakat aklına takılan soru tam silindiğinden emin olmak istiyorda o yüzden CMD ile sildikten sonra temiz kurulum yapacak.
Temiz kurulum yaparken hard disk ve diğer M.2 SSD'yi de biçimlendirmesi gerekir mi? Yayılma gibi bir durum söz konusu mu?

Ayrıca bir de OEM key kullanmayı düşünüyor. Şu 70 100 TL civarında olan onun için de key önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kaldırırsa biçimlendirmesine gerek yok fakat temiz kurulum diyorsunuz. Diski biçimlendirerek yapmak daha iyi fakat gerek de yok.

Eğer kaldırırsa biçimlendirmesine gerek yok fakat temiz kurulum diyorsunuz. Diski biçimlendirerek yapmak daha iyi fakat gerek de yok.

Temiz kurulumu Windows'un olduğu yere yapacak. Diğerlerini de Windows kurulum ekranından sil yaparak mı yapsın. Yoksa sağ tıklayıp biçimlendir mi yapsın hangisi daha mantıklı olur veya ikisi de aynı mı?

Merhaba bende de bilgisayarcı KMSpico ile kurmuştu Windows'u ben antivirus indirmiştim antivirus yakalayıp silmişti sonra tek tek baktım dosyalara KMSpico yoktu format atmaya gerek varmıki.

Merhaba bende de bilgisayarcı KMSpico ile kurmuştu Windows'u ben antivirus indirmiştim antivirus yakalayıp silmişti sonra tek tek baktım dosyalara KMSpico yoktu format atmaya gerek varmıki.

Antivirüs sildiyse lisansında silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Silindiğinde etkinleştirme istedi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı