KMSpico ile etkinleştirme yapmak güvenilir mi?

• Konuyu başlatan shipz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 73

shipz

Hectopat
Daha fazla  
@lostchanceee bana kalırsa da çok ekstrem bir düşünce benimkisi fakat zamanında KMSpico ile Windows etkinleştirmesi yaptığım için ve yakın zamanda virüs olabileceğine dair konular gördüğüm için bu düşünceye kapılmıştım. Ki genel olarak PC de virüs var gibi de durmuyor Görev Yöneticisi'nden baktığımda herhangi bilinmeyen bir şey çalışmıyor veya işlemci kullanımı fırlamıyor.
Eğer bu KMS hakkında bir şey biliyor iseniz aktarırsanız sevinirim. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ben hiç kimsenin oturup insanlığa faydalı olsun diye uğraştığını düşünmüyorum illaki vardır bir düzenek. 😂

Hocam yıllarca KMSpico kullanmış birisiyim öyle virüs gibi bir durumla hiç karşılaşmadım ama yine de internetten 100 TL bile etmeyen keyle Windows kullanmak daha iç rahatlatıcı geliyor. Pahalı değil sonuçta bir key almak o paraya tavuk dürüm anca yiyorsun.

KMS'lerin geneli güvenli değildir. KMSpico'yu asla önermem. Onun yerine gidin Sağlam Lisans vb. sitelerden key alın. İlla "para vermeyeceğim" diyorsanız da MAS kullanın. HWID seçeneği ile. Yine de garanti sunmuyorum MAS konusunda. Ama bildiğim en güvenli ücretsiz aktivasyon yöntemlerinden biridir kendisi.

@lostchanceee bana kalırsa da çok ekstrem bir düşünce benimkisi fakat zamanında KMSpico ile Windows etkinleştirmesi yaptığım için ve yakın zamanda virüs olabileceğine dair konular gördüğüm için bu düşünceye kapılmıştım. Ki genel olarak PC de virüs var gibi de durmuyor Görev Yöneticisi'nden baktığımda herhangi bilinmeyen bir şey çalışmıyor veya işlemci kullanımı fırlamıyor.
Eğer bu KMS hakkında bir şey biliyor iseniz aktarırsanız sevinirim. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
MAS kullanabilirsiniz. KMSpico virüslü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı