KMSpico nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Arown
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.462

Arown

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben orijinal Windows kullanıyorum, hatta emin olmak için CMD'yi açıp slmgr /xpr yazdım. Makine kalıcı olarak etkinleştirildi dedi ama daha sonra bilgisayarımda KMSpico olduğunu öğrendim. Daha önce hiç kurmadığıma ya da yüklemediğime eminim, nasıl kaldırabilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    477,8 KB · Görüntüleme: 145
Arkadaşlar ben orijinal Windows kullanıyorum, hatta emin olmak için CMD'yi açıp slmgr /xpr yazdım. Makine kalıcı olarak etkinleştirildi dedi ama daha sonra bilgisayarımda KMSpico olduğunu öğrendim. Daha önce hiç kurmadığıma ya da yüklemediğime eminim, nasıl kaldırabilirim?
Unistall KMSpicoyu aç yes de sonra yeniden başlat bilgisayarını.

KMSpico kaldırma rehberime ve KMSpico Kaldırma Aracıma bakıp deneyebilirsiniz. KMSpico, kalıcı etkinleştirme yapmaz. Bilgisayarı birine emanet ettikten sonra format sonrası kurup kullanmamış olabilir.

KMSpico kaldırma aracı | Technopat Sosyal
Windows Korsan Yolla Etkinleştirilmiş Cihazların Korsan Lisansını Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı