KMSpico nasıl kaldırılır?

gümüşhaneli

Decapat
Yer
Morioh
80TL format + Windows7 kurdurdum bilgisayarcıya. Peki bilgisayarcı bey ne yapmış sizce? KMSpico tabii ki.

Anlamıştım "bugün meşgulüm, yarına hallederim" dediğinde. 5 dakikalık iş mübarek, ne uzatıyorsun!

Sorum:
Reverse engineering yapan var mı? Yani zararsız hale getirip kullanabilir miyim?
Eğer olmaz ise nasıl silerim ve Windows 7 Key'im yok yani sildikten 30 gün sonra Windows7 patlar mı?

80TL format + Windows7 kurdurdum bilgisayarcıya. Peki bilgisayarcı bey ne yapmış sizce? KMSpico tabii ki.

Anlamıştım "bugün meşgulüm, yarına hallederim" dediğinde. 5 dakikalık iş mübarek, ne uzatıyorsun!

Sorum:
Reverse engineering yapan var mı? Yani zararsız hale getirip kullanabilir miyim?
Eğer olmaz ise nasıl silerim ve Windows 7 Key'im yok yani sildikten 30 gün sonra Windows7 patlar mı?
Teyzem etkinleşmemiş bir şekilde benim gözlemlediğim kadarıyla 2017'den beri kullanıyor Win7'yi.

Denetim masasında gözüküyorsa kaldırın, lisans anahtarını kaldırın, Malwarebytes ile tam tarama yapın. Muhtemelen gider, ama garantisi yok. Ek olarak güzel kazıklanmışsınız. 80 TL nedir format için.

Bilgisayarı bayağı kurcaladım ve bozdum düzeltemedimde ek bilgisayar yoktu veya ISO USB'si o yüzden mecbur kaldım.

KMSpico kaldırmak için verilerinizi bir yere kaydedip temiz kurulum yapabilirsiniz.
Maalesef, arkadaş temiz kurulum yapmayı bilseydi bilgisayarcıya götürmezdi.
Hocam zaten formattan geldi PC temiz kurulum yapma konusunda kendime güvenmiyorum.
Hocam temiz kurulum gerçekten düşünmediğiniz kadar kolay bir şeydir, kendinize güvenin. Technopat'ın videosundan da yararlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef, arkadaş temiz kurulum yapmayı bilseydi bilgisayarcıya götürmezdi.

Hocam temiz kurulum gerçekten düşünmediğiniz kadar kolay bir şeydir, kendinize güvenin. Technopat'ın videosundan da yararlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Legacy benimki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı