KMSpico Nasıl Kaldırılır?

PeLowS

Decapat
2 gün önce iki arkadaşım Windows işletim sistemlerini KMSpico ile aktifleştirdiler.
Onlara bunun tehlikesini anlattım, silmek istiyorlar fakat nasıl silineceğini bilmiyorlar.
Nasıl siliceğini bilen arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi format atarken windowsu nereye kurcağını seçme yerinde baştan aşağı hepsini silceksin. Sonra ssd'ye gelip yeni dicen sonra hdd'ye gelip onada yeni dicen ve hdd'ye yine basıp biçimlendir de. Sonrada ssd'yi seçip format atcaksın. Windows.old klasörü oluşmucak ve temiz kurulum yapılmış olcak.
KMSpico bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarcı ben bilmediğim halde kurmuştu. Bu kmspico korsan yazılımdır. Sonradan temiz kurulum yaptım ben. Güvenlik ve performans açısından korsan windows zararlıdır. Ve arkaplanda çalışır. En yakın zamanda temiz kurulum yapın.

Peki arkadaşlar arkadaşımın birinde SSD ve HDD var. İşletim sistemi SSD içinde kurulu HDD içine oyunlarını kuruyor ve 207 GB oyun yedeklemiş. Bu arkadaşım HDD içinde verileri silmeden sadece SSD içerisine format atarak temiz kurulum yapabilir mi ? Yani demem o ki HDD içine format atması gerekiyor mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi format atarken windowsu nereye kurcağını seçme yerinde baştan aşağı hepsini silceksin. Sonra ssd'ye gelip yeni dicen sonra hdd'ye gelip onada yeni dicen ve hdd'ye yine basıp biçimlendir de. Sonrada ssd'yi seçip format atcaksın. Windows.old klasörü oluşmucak ve temiz kurulum yapılmış olcak.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı