KMSpico nasıl silinir?

KeremBozkurt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı aldığım zaman verdiğim kişi KMSpico kurmuş fakat şu an Windows'u etkinleştir kısmı gözüküyor. Üstüne sistemimi altta atacağım. Bu sistemde Valorant'ı 40 50 FPS oynatıyor, kafayı yiyeceğim. Ne yapmalıyım arkadaşlar? İnternette format atıp OEM kodu satın alıp yap diyorlar, böyle mi yapmalıyım? Eğer böyle yapacaksam da nasıl yapacağım?

Windows 10 Pro 64-Bit
Intel(R) Core(TM) i7-9750HF CPU @ 2.60GHz (12 CPUs), ~2.6GHz
16384MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1650.

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı aldığım zaman verdiğim kişi KMSpico kurmuş fakat şu an Windows'u etkinleştir kısmı gözüküyor. Üstüne sistemimi altta atacağım. Bu sistemde Valorant'ı 40 50 FPS oynatıyor, kafayı yiyeceğim. Ne yapmalıyım arkadaşlar? İnternette format atıp OEM kodu satın alıp yap diyorlar, böyle mi yapmalıyım? Eğer böyle yapacaksam da nasıl yapacağım?

Windows 10 Pro 64-Bit
16384MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1650.

Format ile silinir temiz.

Sistemin için en garantisi format atıp USB ile temiz kurulum yapmak. Ve kod satın almak. Bir şekilde kaldırsan bile windowsa hasar vermiş oluyor zaten ve düzeltemiyorsun. O yüzden format + Key satın almak en iyi çözüm.

Windows 10 Pro 64-Bit
16384MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1650.
Bende de KMSpico vardı Windows Retail key aldım (OEM de alabilirsin) format attım, keyi girdim mis gibi Windows 10 Pro kullanıyorum. Bence şuradan al hem ucuz hem de güvenilir (Adamlar 15 dk da teslimat demiş mail kutuma 0,2 saniyede geldi). Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Ben de buradan aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı