KMSpico veri çalar mı?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
Doğru düzgün bir cevap göremediğim için açıyorum CMD'den etkinleştirmistim sonra slmgr gibi komutlsrla devre dışı bıraktım ama sorun gider deyince ve güncelleme gelince tekrar yükleniyor veri çalabilir mi ya da bir uygulamaya etki edebilir mi?

Hocam temizinden bir format atarsanız iyi olabilir. Sonra internette 70-80 TL'ye satılan OEM keylerden alıp etkinleştirirsiniz Windows'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru düzgün bir cevap göremediğim için açıyorum CMD'den etkinleştirmistim sonra slmgr gibi komutlsrla devre dışı bıraktım ama sorun gider deyince ve güncelleme gelince tekrar yükleniyor veri çalabilir mi ya da bir uygulamaya etki edebilir mi?
Yok kardeşim. Ben yılllardır Windows 7 için kullanıyorum ama sıkıntı yok öyle bilgisayara zarar vermiyor, bence veri de sızdırmıyordur. Hem veri sızdırsa neler neler olur zaten. Antivirüslere bakmayın, virüs falan değil. Falsepositive veriyor antivirüsler.

KMS sunucusunun senin sistem üzerinde herhangi bir ayrıcalıklı erişim hakkı yok, sadece belirli protokol çerçevesinde geçici lisans yüklemesi yapıyor, yani güvenli.
Geçici değil, ben yıllardır kullanıyorum. Bu arada haklısın, KMSpico sisteminize sızmaz. Sadece Windows'u ve Office programlarınız varsa onları etkinleştirir.

Geçici değil, ben yıllardır kullanıyorum. Bu arada haklısın, KMSpico sisteminize sızmaz. Sadece Windows'u ve Office programlarınız varsa onları etkinleştirir.
Belirli periyotlarda geçici lisans yüklemesi yapıyor, tek bir lisans yükleyip iletişimi kesmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı