KMSpico virüsü görev çubuğu simgelerini gizliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Odysseia

Kilopat
Arkadaşlar laptopum henüz yeni, ilk geldiğinde Freedos idi ben de Windows 10 yükleyip KmSpico ile etkinleştirdim ama KmSpico beraberinde virüsler de getirdi. Malware temizleyicilerle falan taradım temizledim ancak sanırım tam olarak temizlenmemiş. Bilgisayarı açtığımda görev çubuğundaki simgelerin bazıları olmuyor. Görev yöneticisine girip Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor. Virüsleri tamamen nasıl temizlememi önerirsiniz? Tekrar formatlamamı önerir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsana destek vermiyoruz. Fakat sorununu şu adımlarla çözmelisin.
Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin. Yoksa ekran görüntüsü atın yardımcı olurum.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
Sonra bilgisayarını ESET NOD32 ile taratabilirsin daha iyileri ile de olabilir. Ardından orijinal al! Temiz kurulum şiddetle önerilir.

Bu tip uygulamalar böyle sorunlara neden oluyor. 20-30 TL aralığında OEM key alıp, temiz kurulum yapın.
Windows 10 Home için güvenilir bir siteden link verebilir misiniz?

Windows klasörü böyle. Cmd için verdiğiniz kodlarda ilkinde yeterli yetkilendirme yok gibi bir uyarı verdi ikinicisinde de bir hata verdi.
Sorun şu ki kms yi bilgisayara kurmadım yani .exe olarak iniyor ve direk çalışıyor
Sanırım en temizi tekrar format atmak ve KMS yi kullanmamak. Arkadaşın dediği gibi OEM key alacağım. Teşekkürler

Son düzenleme:
Aldığınız key ile bilgisayara sıfırdan Windows kurarak kurulum yapın ve sorununuz çözülsün.

ama KMSpico beraberinde virüsler de getirdi.

KMS pico normalde sisteme virüs ve malware kurmaz, sanirim siz modifiye edilmis bir KMS kullandiniz.
Yanlis anlasilmasin amacim KMS'i savunmak degil zaten kendisi bir virüstür onu biliyorum, ama kendisiyle onlarca kez isim olmasina ragmen senelerdir tek ek yazilim, malware vs. kurmadi hem de antivirüs olmayan bilgisayarlarda

Size önerim bundan sonra böyle zararli yazilimlar ile sistemini aktiflestirecekseniz, o zararli yazilimi dahi ilgili sitesinden indirin.

Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…