KMSpico virüsü görev çubuğu simgelerini gizliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Odysseia

Kilopat
Arkadaşlar laptopum henüz yeni, ilk geldiğinde Freedos idi ben de Windows 10 yükleyip KmSpico ile etkinleştirdim ama KmSpico beraberinde virüsler de getirdi. Malware temizleyicilerle falan taradım temizledim ancak sanırım tam olarak temizlenmemiş. Bilgisayarı açtığımda görev çubuğundaki simgelerin bazıları olmuyor. Görev yöneticisine girip Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor. Virüsleri tamamen nasıl temizlememi önerirsiniz? Tekrar formatlamamı önerir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle Hack tool olduğu için virüs sayoldığıno biliyorum ancak değişik bi versiyonunu indirmiştim trilyon tane dosya kurdu
KMS pico normalde sisteme virüs ve malware kurmaz, sanirim siz modifiye edilmis bir KMS kullandiniz.
Yanlis anlasilmasin amacim KMS'i savunmak degil zaten kendisi bir virüstür onu biliyorum, ama kendisiyle onlarca kez isim olmasina ragmen senelerdir tek ek yazilim, malware vs. kurmadi hem de antivirüs olmayan bilgisayarlarda :)

Size önerim bundan sonra böyle zararli yazilimlar ile sistemini aktiflestirecekseniz, o zararli yazilimi dahi ilgili sitesinden indirin.

Sevgiler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı