KMSpico'lu Windows Nasıl Tespit Edilir?

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ardından "slmgr /xpr" komutunu yaz. Makine kalıcı etkinleştirildi yazıyorsa sorun yoktur. Tarih veriyorsa eğer "****** tarihinde sona erecek" yazarsa KMSpico gibi korsan yola başvurulmuş demektir.
Evet hocam elimde bulunan ürün anahtarını girdim Windows etkinleştirildi yazdı. Daha sonra dediğiniz komut ile CMD'den de kontrol ettim küçük bir kutucukta kalıcı etkinleştirildi yazıyor Sorun çözüldü teşekkürler.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ardından "slmgr /xpr" komutunu yaz. Makine kalıcı etkinleştirildi yazıyorsa sorun yoktur. Tarih veriyorsa eğer "****** tarihinde sona erecek" yazarsa KMSpico gibi korsan yola başvurulmuş demektir.
Makine kalıcı etkinleştirildi yazıyor fakat KMspico kullanıyorum.

Ben ürün anahtarı girerek etkinleştirdim siz KMS kullanırken ürün anahtarı girdiniz mi? Yoksa program farklı mı davranıyor.
Vallaha şöyle söyleyeyim 2 format öncesi KMS kullanmak gibi bi aptallık yapmıştım, ondan sonra gene aptallık yapıp KSM'siz ama crack'li format attım. O günden beri key sormadı.

Vallaha şöyle söyleyeyim 2 format öncesi KMS kullanmak gibi bi aptallık yapmıştım, ondan sonra gene aptallık yapıp KSM'siz ama crack'li format attım. O günden beri key sormadı.
KMS Format ile gidiyor bundan eminim. Ama crack'li Windows kurduysanız o yüzden sormamış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı