KMSPico'ya Engel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:)
Dostlarim burda paylasamiyorum simdi ama orijinal KMS Pico nun en son surumu sorunu duzeltiyor ve artik Windows 8.1 ile tamamiyle uyumlu! Su an icin en son surumu.

KMSpico v9.0.4.20131109_Beta1

Dikkat edersin tarih olarak ta devamı var yani en son sürümünü bulup deneyin, çalışıyor. Adam iki gün önce çıkarmış daha, siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Ben çalıştıramadım, sadece ürün anahtarını silip bırakıyor. Siz nasıl yaptınız? erdemkonyali@hotmail msj atarsanız çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu numara girmeli işlem değil mi Skype ? UK serverinden falan bağlanılıyor.

Birkaç soru sorsam:

1- Videoda görmüştüm bu Skype aktivatör işini. Adam UK'yi arıyordu, bilgisayar zaten İngilizceydi. Peki biz yapsak ENG mi olacak acaba ? (Sitedeki 8.1 RTM TR olanı indirdim)

2- Office 2013'i nasıl halledebiliriz Skype ile ?

Ben Office 2013'ü KMS Pico ile aktifleştirmiştim. Hemde Office güncellemeleri yüklü olduğu halde. Kullanışı basit açıyorsunuz KMS Pico Windows ve yüklüyse Office'nin etkinleştirme durumlarını gösteriyor ordan bir kaç düğmeye basıyorsunuz(yeterli İngilizceniz varsa bu düğmeleri bilirsiniz). İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Etkinleşmiş oluyor.

Ben Office 2013'ü KMS Pico ile aktifleştirmiştim. Hemde Office güncellemeleri yüklü olduğu halde. Kullanışı basit açıyorsunuz KMS Pico Windows ve yüklüyse Office'nin etkinleştirme durumlarını gösteriyor ordan bir kaç düğmeye basıyorsunuz(yeterli İngilizceniz varsa bu düğmeleri bilirsiniz). İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Etkinleşmiş oluyor.

Benim laptopta win8.1 single language core 6.3 yüklü. KMSpico 9.0.4 kullanıyorum aktivasyon yapmıyor, sadece ürün anahtarını siliyor.

İkisini de etkinleştiriyorsa güzel. Onu kullanırım o zaman.

Skype mı uğraştırıyor ? Güldürmeyin beni :) 10 dakikada yapıyorum, işi kavramanız yeterli. Komut yerine key girmek skype ile telefon etmek çok zor geliyorsa siz bilgisayar kullanmayın. Üstelik KMSPico işletim sistemiyle oynamadiğini nerden biliyoruz ? Virüslü olmadiğini nerden biliyoruz ? Antivirüslere çok güvenmeyin. Kimse babasının hayrına birşey yapmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skype mı uğraştırıyor ? Güldürmeyin beni :) 10 dakikada yapıyorum, işi kavramanız yeterli. Komut yerine key girmek skype ile telefon etmek çok zor geliyorsa siz bilgisayar kullanmayın. Üstelik KMSPico işletim sistemiyle oynamadiğini nerden biliyoruz ? Virüslü olmadiğini nerden biliyoruz ? Antivirüslere çok güvenmeyin. Kimse babasının hayrına birşey yapmıyor.

Hocam pekala Skype ile aktivasyon yaptıktan sonra Office 2013'ü nasıl yapıyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı