KMSSS.exe nedir?

Haklısınız, vaktinde USB oluşturabilseydim hayatta yüzlerine bakmazdım ama maalesef zorunda kalmıştım.

Hocam bilgisayarcı ve Internet kafelere sadece dosya yazdırmak için ve CD/DVD satın almak için gidiyorum. Tamam ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar ama ne zaman kurulum DVD'si oyun vb. alsam korsan çıkıyor. Olmaz böyle. Kimse de anlamıyor nasıl olsa. İndir beleş dosyayı nasıl olsa anlamayacak yaz DVD'ye sat 40-50TL'den.

Hocam bilgisayarcı ve Internet kafelere sadece dosya yazdırmak için ve CD/DVD satın almak için gidiyorum. Tamam ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar ama ne zaman kurulum DVD'si oyun vb. alsam korsan çıkıyor. Olmaz böyle. Kimse de anlamıyor nasıl olsa. İndir beleş dosyayı nasıl olsa anlamayacak yaz DVD'ye sat 40-50TL'den.
Aynen öyle çünkü OEM keyler 10-30 Tl bandında iken ben 50 Tl verip bilgisayarcıya kurdurmuştum ve şimdi sorunu görüyorsunuz. Ne idüğü belirsiz bir yazılım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı