Knight Online anlık takılma oluyor

cankocaman

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi sosyaller.
Knight Online adlı bir oyun oynuyorum ve oyunun sistem gereksinimleri çok düşük. Mevcut bilgisayarım bu oyundan 5 tane açıp oynaması lazım normal şartlarda. Oyunu en düşük ayarlara çekip sabit 120FPS (oyunun izin verdiği) aldığım halde sağa sola dönüş yaparken milisaniyelik de olsa anlık takılma-donma tarzı bir problem yaşıyorum.
Birkaç tane video ekliyorum sorun anlık olduğu için tam belli olmayabilir problem ya da buna mı takıldın diye sorabilirsiniz ama sürekli olunca inanın çok can sıkıyor.
Öncesinde öneriler sonucu yaptığım ayarlar; tam ekran iyileştirilmeleri devre dışı bırakıldı, NVIDIA 3D ayarlarından düşey senkronizasyon kapatıldı. PC performans modlarından hepsi teker teker denendi. MSI C-bootdan oyun modu denendi ancak çözüm olmadı.

PC bileşenlerim; Ryzen 5 5600X, EVGA RTX 3080 FTW3, MSI MAG X570s Tomahawk Max, Corsair 2x8GB Vengeance LPX, WD SN570 500GB M.2, Cougar Aqua 2x120mm, Cougar MX440 mesh.

Yardımlarınızı rica ediyorum...

3.saniye

2.video

Metin2 olsun Knight olsun eski ve optimizasyon konusunda sıkıntılı oyunlar. Sistemin gücü fark etmiyor yani. Kalabalık veya efektin bol olduğu yerlerde normal gibi. NASA bilgisayarı getirsen aynı takılma yaşanabilir.

Oyun tek çekirdek üstüne kurulu bir oyun olduğu için ryzen işlemcilerde performans alamazsın diyenlerde oluyor. Bu denli ufak bir problemin çözümü olmaması şaşırtıcı gerçekten. Yinede çözüm üretmek isteyen olursa seve seve denerim önergeleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı