Knight Online DC sorunu

karamaga

Decapat
Knight Online adlı oyunda oyunun penceresini acınca resimdeki hatayı veriyor. Evet diyorum. Oyuna giriyorum. Oynuyorum kendi okçu karakterim ile farm yaparken canavarlara dalınca DC atıyor, normalde hiç böle bir şey olmazdı durup dururken neden böyle bir şey oldu bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Oyunu birkaç defa tekrar tekrar silip yükledim. Kuklalarda DC edecek mi diye denedim sabit kuklalarda DC etmez iken hareket eden kuklalar içime girdiği an skill atarsam DC atıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat menüsüne ''İnternet Seçenekleri'' diye aratıp ilk çıkana gir. Daha sonra üstteki sekmelerden ''Güvenlik'' sekmesine gir. Aşağıda ''Özel Düzey...'' yerine tıkla. Orada açılan yerde aşağı doğru inerek (En aşağılarda oluyor.) ''Komut Dosyası'' yazısını bul. O komut dosyası yazısının altındaki ''Devre Dışı Bırak'' yazısını işaretle. Sonra tamam, uygula ve tamam deyin. Ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra oyuna girmeyi deneyin. Kesin çalışır diye bir şey demiyorum. Olmazsa yaptığınız ayarları tekrar eski haline getirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…