Kesinlikle intel nvdia al... kac paralar harcadim iadelerde yalvardim test raporlarim var kardesim maradonda fps oyun yuzunden ama kulak ver bana dua edeceksin intel nvdia al sonra bana mesaj at dua icin 0 kasma dedigimi alirsan fp urunler gerisini bosversen alan pisman oluyor sizi avutuyor (sadece knight onlinede gecerlidir dediklerim diger oyunlarda kefil degilim)
Knight online oyunu için Pentium çift çekirdek işlemci veyahut AMD athlon çift çekirdek işlemci 4 GB RAM 512 MB ekran kartı yeterlidir. 60 FPS üstü değerler de oynayabilirsiniz. Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız oyun içi ayarlarını minimum seviyeye çekin ya da FX'leri kapattın. Ya da hafif FX kullanın.
Knight online oyunu için Pentium çift çekirdek işlemci veyahut AMD athlon çift çekirdek işlemci 4 GB RAM 512 MB ekran kartı yeterlidir. 60 FPS üstü değerler de oynayabilirsiniz. Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız oyun içi ayarlarını minimum seviyeye çekin ya da FX'leri kapattın. Ya da hafif FX kullanın.
Pentium 4, 256 mb ekran kartı 2 gb ram ile bile oynanıyor. utc ft maradon gibi kalabalık yerlerde tabi kasma yapabilir. İşlemciye çok yüklenilmesi, ram ekran kartı yeterszliği gibi
Knight Online oyunu için Pentium çift çekirdek işlemci veyahut AMD Athlon çift çekirdek işlemci 4 GB RAM 512 MB ekran kartı yeterlidir. 60 FPS üstü değerler de oynayabilirsiniz. Eğer yüksek FPS almak istiyorsanız oyun içi ayarlarını minimum seviyeye çekin ya da FX'leri kapattın. Ya da hafif FX kullanın.
Tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci yeterli KO için, ekran kartının neredeyse hiç etkisi yok.
İşlemcin sıfırsa iade edip değilse satıp ikinci el i7 4790k alarak sorununu çözebilirsin.
Tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci yeterli KO için, ekran kartının neredeyse hiç etkisi yok.
İşlemcin sıfırsa iade edip değilse satıp ikinci el i7 4790k alarak sorununu çözebilirsin.