Knight Online İçin Güncel Sistem Önerisi

where7146

Decapat
Bana Knight Online oynayacak kasa toplamam lazım oyunu akıcı bir şekilde kasma donma vs. olmaması lazım.

AMD işlemci mağlum çok çekirdek olayından ötürü Knight'a az FPS veriyor Intel tercihimdir.
i3-6100, 7100, 8100 bu üçlüden biri olacak herhalde araştırmam sonucu bu işlemcileri öneriyorlar sizinde tecrübelerinize danışmak istedim çevrinizde oynayan vardır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe sıkıntısı yok sadece oynayacağım ve multi açacağım. Yani 5-10 karakter artık kaç tane açarsa işlemcimiz :)

775 Socket anakart bi adet core 2 duo serisinden herhangi bir işlemci ve en az 1 GB 128 bit eski ekran kartları bile işini görür. Knight'ı çocukluğumdan bu yana böyle bir sistemle oynamıştım hep. Problem olmuyor. Eğer diyorsan Knight'ın yanında birkaç oyunda oynarım diye ozaman güncel giriş seviyesinde bir sistem toplayabilirsin. (Tabi bu işin espirisi).
Sana önereceğim sistem Ryzen 5 tabanlı bir sistem olmalıdır. Ekran kartında GTX 1050 ti bile işini fazlasıyla görür ama o işlemciye de o ekran kartını yakıştırmam. Ama işlemci olarak RYZEN 5 serisi tabanlı almalısın.

10 karakter multili knight onlineyi kaldırması lazım işte :)
775 Socket anakart bi adet core 2 duo serisinden herhangi bir işlemci ve en az 1 GB 128 bit eski ekran kartları bile işini görür. Knight'ı çocukluğumdan bu yana böyle bir sistemle oynamıştım hep. Problem olmuyor. Eğer diyorsan Knight'ın yanında birkaç oyunda oynarım diye ozaman güncel giriş seviyesinde bir sistem toplayabilirsin. (Tabi bu işin espirisi).
Sana önereceğim sistem Ryzen 5 tabanlı bir sistem olmalıdır. Ekran kartında GTX 1050 ti bile işini fazlasıyla görür ama o işlemciye de o ekran kartını yakıştırmam. Ama işlemci olarak RYZEN 5 serisi tabanlı almalısın.
AMD tabanlı işlemcilerde çok çekirdek olmasından dolayı knight'ta kasma düşük fps verme olayı varmış onun için İNTEL'in tek çekirdek performansı bu oyuna daha uygun diye biliyorum kafamda ki işlemci i3-7100 düşünüyorum ama deneyen arkadaşlar varsa diye konuyu açtım.
Bütçe sıkıntısı yok dediğinizde bizim içimizden 2080ti i9 9900k 4k monitör tabanlı bir bilgisayar toplamak geliyor. En azından ne kadar civarı olması gerektiğini söylerseniz güzel olabilir sanki.
5 bine kadar bütçem var dediğim gibi +10 karakter açılacak oyunu akışkan şekilde oynaması gerek 10 karakter maden 1 karakter pk böyle olacak yani.

10 karakter multili knight onlineyi kaldırması lazım işte :)

AMD tabanlı işlemcilerde çok çekirdek olmasından dolayı knight'ta kasma düşük fps verme olayı varmış onun için İNTEL'in tek çekirdek performansı bu oyuna daha uygun diye biliyorum kafamda ki işlemci i3-7100 düşünüyorum ama deneyen arkadaşlar varsa diye konuyu açtım.

5 bine kadar bütçem var dediğim gibi +10 karakter açılacak oyunu akışkan şekilde oynaması gerek 10 karakter maden 1 karakter pk böyle olacak yani.
Evet dediğin gibi tekli çekirdek performansı önemli fakat knight'ı çoklu karakter modunda çalıştıracağın için çekirdek sayısıda çok önemli bu yüzden ryzen serisi almanı öneririm. FPS olarak seni üzmez bu konuda rahat olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı