Knight Online için sistem tavsiyesi

Bütçe
4000

Yigit75

Megapat
Yer
Ümraniye
Limit maximum 4.000 TL bir arkadaşım için sizlere sormak istedim istediği oyunu hiç bilmem oyun başlıkta da belirttiğim gibi Knight Online bunun için sistem toplamak istiyor ve bana araştırmalarına göre G5420 işlemcili 1060 ekran kartlı bir şey düşündüğünü söyledi bende Ryzen 7 2700X 1660 Ti ekran kartını önerdim sizce tam olarak nasıl olmalı sistemi güzel akıcı oynayacak şekilde nasıl olmalı?

Kendim de Knight Online oynadığım için AMD ekran kartlarını önermiyorum, optimizasyon sorunu var. Knight Online bildiğim kadarıyla tek çekirdek permansına odaklı. Önerdiğiniz parçalar yeterli fazla bile

4.000 TL ve Knight Online? İnşallah sadece Knight Online oynamazda aldığı sisteme verilen paraya yazık etmez. En düşük sistem rahat açar o oyunu.

Bende biliyorum en düşük sistem açar ama kafası esti yeni tip oyun oynamak istedi o sebebtende biraz ama en çok onu oynuyor.
Kendim de Knight Online oynadığım için AMD ekran kartlarını önermiyorum, optimizasyon sorunu var. Knight Online bildiğim kadarıyla tek çekirdek permansına odaklı. Önerdiğiniz parçalar yeterli fazla bile.

AMD ekran kartını bende önermedim sadece işlemciyi önerdim ama sizce onun dediği işlemci mi benim dediğim mi bu oyun için.

Bende biliyorum en düşük sistem açar ama kafası esti yeni tip oyun oynamak istedi o sebebtende biraz ama en çok onu oynuyor.

AMD ekran kartını bende önermedim sadece işlemciyi önerdim ama sizce onun dediği işlemci mi benim dediğim mi bu oyun için.

Tek çekirdek olarak Intel.Sadece KO oynıcaksam Intel alırdım. Bahsettiğiniz 2 parçada fazla sadece KO oynamak için hangisini seçerseniz seçin size kalmış

Hocam arkadaşınızın önerdiği işlemci 2 çekirdek 4 izlek, sizin önerdiğiniz 8 çekirdek 16 izlek. 4 katı fark var. Ayrıca 1660Ti 1070'den bile zaman zaman güçlü. Gayet güzel bir sistem. Hayırlısı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı