Knight Online Tarzı Oyunlar

Mitmit34

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
471
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bundan 6 - 7 sene önce oynadığım oyun tarzında keyifli ve sürükleyici "K.O"gibi oyunlarda tavsiyede bulunabilir misiniz?
 
Malesef bu tür oyunlar kalmadı şimdiki oyunlar tamamen paraya dayalı ama online beceri oyunu istersen League of Legends öneririm. 👍
 
Bende beğenmedim takım oyunu ve 100den fazla karaktere alışmak lazım😏 arada nostalji olarak takıldığım silkroad pvp serverler var hepsi bu onun haricinde online oyun sevmiyorum uzun süredir hileciler ve buglar oyunun içine ediyor.Hayatlar offline devam.
 
Kalan hayatımı da başka MMORPG bitirsin diyorsun yani. :) Uzun vade için WoW'a bakabilirsin. Onun dışında Black Desert Online, Neverwinter gibi oyunlar da var.
 
Arkadaşlar yeni MMORPG oyunlarının neredeyse tamamı bana her ay belirli miktar para ver diyor. Yani öyle Knight Online, Metin2 gibi oyunlar pek fazla kalmadı. 9 ay Black Desert oynadım. Oyun genel olarak büyük insanlara hitab ediyor. Çünkü her ay o değerli paketi almanız lazım. WoW'da da bu tarz bir sistem olduğunu biliyorum. O yüzden paranız varsa bu tür oyunlar da başarılı olabilirsiniz. Hesabımı çok rahat sattım, orası ayrı. Çünkü dediğim gibi genel de parası olanlar oynadığı için fahiş fiyatlardan hesaplarınızı satabiliyorsunuz. Ama önce para ve emek harcamalısınız. Ayrıca Black Desert tamamen şans oyunu. Eğer eşyalarınızı yakmadan basmayı başarabilirseniz direk güçlü oyuncuların arasına katılabilirsiniz. Ama ben bunu sadece 1 arkadaşım da gördüm.
 

Geri
Yukarı