KO için söylüyorumKnight Online veya Metin2'den şu anda para kazanılır mı? Oyuna para yatırmadan ne kadar kazanabilir?
Hocam eskiden kaldı o işler.Knight Online veya Metin2'den şu anda para kazanılır mı? Oyuna para yatırmadan ne kadar kazanabilir?
Başkan tamamen ekibinle alakalı. Tek başına pazar yapmadığın sürece kazanamazsın muhtemelen. Kulağa imkansız geliyor ama benim Knight Online'dan ev alan arkadaşlarım hatta 2. 3. evini alıp kiraya veren tanıdıklarım var. Hepsi neredeyse 10 yıldır aynı ekibiyle oynuyor.
Dostum eskiden öyleydi. Benim lise ve üni dönemimde KO sayesinde çok kazanmışımdır. Hatta üniversite okurken KO'dan gelen parayla okulu bitirdim. O dönemin parasıyla 2 bazen 3 asgari ücret kadar kazandığım oluyordu.Hocam biraz fazla mı abartıyorsunuz alacak alacak olsalar 50 tl kazanır en fazla, bu illegal bir iş yasal değil ve oyunda buna izin vermiyor yapıldığı anlaşılan kişinin peşine düşülmektedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.