Koç Üniversitesi Felsefe okunur mu?

Rohirrim47

Centipat
Daha fazla  
Okulu bitirdikten sonra akademik kariyer yapılır mı, süreç nasıl işler? Çift ana dal olarak psikoloji de okumak istiyorum, fazla mı zor olur? Araştırdığım kadarıyla yüksek lisans öğrencileri aylık bir para alıyorlar, bu koç'ta da var mı, varsa ne kadar? Ve ailem tıp okumamı istiyor, onları nasıl ikna ederim?

Okulu bitirdikten sonra akademik kariyer yapılır mı, süreç nasıl işler? Çift ana dal olarak psikoloji de okumak istiyorum, fazla mı zor olur? Araştırdığım kadarıyla yüksek lisans öğrencileri aylık bir para alıyorlar, bu koç'ta da var mı, varsa ne kadar? Ve ailem tıp okumamı istiyor, onları nasıl ikna ederim?

https://apdd.ku.edu.tr/akademik-programlar/anadal-cift-anadal-yandal-ve-uzmanlasma-programlari/ çap şartları yazıyor bakabilirsin bence Türkiye'de felsefe okumaz ama akademik kariyer düşünüyorsanız başka tabii.

Hocam bende sizin gibi Koç felsefe yazıp ÇAD ile psikoloji de okumak istiyorum. İş imkanı açısından bilgim yok fakat erasmus imkanları çok fazla ve Koç gibi bir üniversitede okuma şansın oluyor, bence öğrencilik hayatı için harika olur. Konuyu takip edeceğim bilgisi olan birileri aydınlatır umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı