Kocaeli'nden araba alınır mı?

baba777

Centipat
Daha fazla  
İyi günler bir araba buldum Kocaeli'nde ama YouTube'daki videolara filan baktım herkes yermiş. Benim de kafam karıştı, yardımcı olursanız sevinirim.

Kocaelinde derken bireysel satıcıdan mı buldun? Öyleyse şehir fark etmez her yerden alınır. Asıl önemli olan araba.

Hocam Kocaeli'de yasiyorum ama bu dedigin durumun ortasi yok. Yani cok kotu kullananlar da var cok guzel kullananlar da var. Ben olsam alirim ama.

Hocam İzmitte bu işin duayeni tarcanlar expertiz var, almadan aracını sokuyorsun sonuca göre alıyorsun veya almıyorsun.

Arabayı atarsanız yardımcı olayım.

Hocam araba bildiğiniz düz Peugeot 301 sahibinin dediğine göre pek bir şeyi yok bende daha yarın gidip alacağım ilandan kalktığı için gösteremiyorum.

Hocam İzmitte bu işin duayeni tarcanlar expertiz var, almadan aracını sokuyorsun sonuca göre alıyorsun veya almıyorsun.
Teşekür ederim.

Hocam Kocaeli'de yasiyorum ama bu dedigin durumun ortasi yok. Yani cok kotu kullananlar da var cok guzel kullananlar da var. Ben olsam alirim ama.
Galeriler içinde geçerli mi?

Peugeot 301'de paket biraz önemli bazen çok fazla sensör bozuk olabiliyor paket allure mi active mi arabaya gitmişken bütün her şeyi deneyin camları çevirirken ses çıkıyor mu ön camlar iniyor mu ön camlar kalkıyor mu şoför tarafından ve yan taraftan sana bakın fan 1 seviyede devreye giriyor mu 2 seviyede çalışıyor mu gibisinden.

Peugeot 301'de paket biraz önemli bazen çok fazla sensör bozuk olabiliyor paket allure mi active mi arabaya gitmişken bütün her şeyi deneyin camları çevirirken ses çıkıyor mu ön camlar iniyor mu ön camlar kalkıyor mu şoför tarafından ve yan taraftan sana bakın fan 1 seviyede devreye giriyor mu 2 seviyede çalışıyor mu gibisinden.

Yeni kasa 2017 model olması lazım sanırım 1.6 BlueHDi active paket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı