Kocaeli'nden araba alınır mı?

BlueHDi önermiyorum çok sık arıza yapıyor ve çok pahalı, paket olarak da pek memnun etmez bence ama gönlünüze hoşsa alın.

Hocam ben pek araba bulamadım bir bunu buldum (bayağı aradım ama hepsi ekspertizde yan yattı bir tek bu adam kabul etti). Yani elimdeki tek seçenek bu fazla uzun yola gitmiyorum evden işe işten eve(günde toplam 32 km ediyor) bir de hafta sonları bazen pikniğe belk kırk yılda bir ahlata gidiyorum.

Ben 92'lik düz 1.6hdi öneririm yağ yakmaz su eksiltmez halk sözüyle köpek gibi gider.

BlueHDi'nin kronik sorunları nedir?

Bir de bana her şeyiyle 580 (sigortasıdır osudur busudur)bin TL oluyor 198 bin km.

Hocam ben pek araba bulamadım bir bunu buldum (bayağı aradım ama hepsi ekspertizde yan yattı bir tek bu adam kabul etti). Yani elimdeki tek seçenek bu fazla uzun yola gitmiyorum evden işe işten eve(günde toplam 32 km ediyor) bir de hafta sonları bazen pikniğe belk kırk yılda bir ahlata gidiyorum.

Bir de bana her şeyiyle 580 (sigortasıdır osudur busudur)bin TL oluyor 198 bin km.
200k kmde dizel araç alıyorsunuz güzelce kontrol ettirmeniz lazım.Gerçi 1.6 HDI en sağlam motorlardan bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.

Şöyle aracın AdBlue pompası değişmesi 12 bin TL bazı durumlarda depo değişiyor 30 bin civarı sizin alacağınız araçta tam o masraf kmsinde alırken çok baktırmak lazım ama ben düz 1.6 hdı öneririm sizi üzmez öyle garip masraflarda çıkarmaz, ben almanızı önermiyorum,

Şöyle aracın AdBlue pompası değişmesi 12 bin TL bazı durumlarda depo değişiyor 30 bin civarı sizin alacağınız araçta tam o masraf kmsinde alırken çok baktırmak lazım ama ben düz 1.6 hdı öneririm sizi üzmez öyle garip masraflarda çıkarmaz, ben almanızı önermiyorum,
Hocam bluehdi ler euro 6 mı oluyor.Öyleyse euro 6 lar sıkıntılı diye biliyorum egr partikül iptalinde vs baya sıkıntılar çıkarıyormuş.

Hocam BlueHDi'ler euro 6 mı oluyor. Öyleyse euro 6'lar sıkıntılı diye biliyorum egr partikül iptalinde vs bayağı sıkıntılar çıkarıyormuş.

Doğrudur araç euro 6 motor ben en çok euro 4 ve 3 motoru severim çok uzun dayanırlar lakin emisyonları çok, araca nasıl bir fiyat isteniyor acaba.

Tabi ben pek arabadan anlamıyorum bu benim ilk arabam olucak .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı