Koçluk sistemi önerisi

Şuan 11sin 12 başlayana kadar günün hangi zamanlarını verimli geçirdiğini, yada hangi derslerde zorlandığını keşfetmen için uzun bir süre var bu sürede kendini en iyi şekilde tanı. Bu şekilde kendini tanıyıp kendi programını yaparsan sana başka kimse daha verimli bir program yapamaz. Yani kendi kendine yetmeyi öğrenirsen koçluktan daha verimli geçer sene boyu.

Hocam öncelikle endişe yapacağın hiçbir şey yok zaman olarak da dehşet fazla bir vaktin var sana önerim şu anda yaza kadar 11 konularını bitirmen bu senin için iyi olur geometri vs eksikse bunu kesinlikle kapat dil bilgin eksikse kapat bunun gibi küçük şeyleri şimdiden başlaman iyi olur bu süreçte önemli olan şey süreklilik dostum haftada 1 tane Türkçe denemesi atmaya başlasan rakiplerin branş atmaya başladığında sen Türkçeden 35 yapacaksın o yüzden yavaş yavaş artık konuları çalışmaya başla daha maratonun başı bile değil çok da yüklenme yazı da verimli geçir fen lisesindeysen sayısalsındır zaten fen konuları çok sıkıntı çıkaracak fizik için fizik evimi kimya için ise ferrumu öneririm sonrasında soru tekrarları için kimya özele de kesinlikle bak biyoloji benim de kanayan yaram çözümü bulamadım dümdüz ezberleyeceğim sanırım bir de uyku düzenine dikkat et gece çalışırım diye uyanık kalma çalışamazsın dostum okulu da verimli geçir okulu verimli geçirirsen 10 adım falan önde olursun.
Hocam Türkçe için şuan girdiğim denemelerde bile 32 aşağısına hiç düşmedim Türkçe konusunda sıkıntım yok ancak fen ve matematik sıkıntım var.Matematiğe ne kadar uğraşsam da verimli olmuyor çalışmam önerin var mıdır?

Hocam Türkçe için şu an girdiğim denemelerde bile 32 aşağısına hiç düşmedim Türkçe konusunda sıkıntım yok ancak fen ve matematik sıkıntım var. Matematiğe ne kadar uğraşsam da verimli olmuyor çalışmam önerin var mıdır?

Türkçe netlerin başlarda öyle olacak sonralarda sebepsiz düşecek öncesinde haber vereyim yani genelde öyle olur matematikte ise TYT için söylüyorum yanda bir tane problem kitabınız olsun alpaslan ceran diye bir adam var onun kitabını alın çözümleri de izleyin o adamın çözüm teknikleri vs işine yarayacaktır sonrasında geoetri de tam ise deneme atmaya başlayabilirsin öyle özel bir formülü yok bu işlerin.

Türkçe netlerin başlarda öyle olacak sonralarda sebepsiz düşecek öncesinde haber vereyim yani genelde öyle olur matematikte ise TYT için söylüyorum yanda bir tane problem kitabınız olsun alpaslan ceran diye bir adam var onun kitabını alın çözümleri de izleyin o adamın çözüm teknikleri vs işine yarayacaktır sonrasında geoetri de tam ise deneme atmaya başlayabilirsin öyle özel bir formülü yok bu işlerin.
Teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar selam. Ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim ve bildiğiniz üzere 12. sınıf için çok vaktim kalmadı. Kendim verimli bir çalışma programı hazırlayamayıp verimli bir şekilde de takip edemediğim için koçluk almaya karar verdim. Sizde hangi koçluk sistemine kayıt olmalıyım? Baykuş mentörlük ve Gri Koç navigasyon arasında kaldım. Eğer önerileriniz varsa açığım.
Derece kampüs al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı