Kod yazmak için dik monitör tavsiyesi

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Merhaba.

Aşağıda ki monitör güzel bir indirime girmiş. Kod yazarken dik monitör olarak kullanmayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Aynı fiyat bandında daha iyi bir ürün var mı şu anda?

Bu arada monitör 3000₺ civarından indirime girip 1250₺ olmuş. Aynısı şu anda amazon.com.tr'de 1800₺ civarı.
Sizin aradığınız IPS panel ve pivot özelliği olan monitör sanırım.
Hemen bakayım.

Ben de arıyorum aynı sebeple bir monitör aklımı çeldi açıkçası.
Fiyat olarak gayet güzel duruyor. Ürün açıklamalarına göre pivot özelliği olan bir monitör. Alınabilir hocam, almadan daha iyi bir ürün var mı diye araştırmaya girdim bende yoksa alacağım bunu.
Sizin aradığınız IPS panel ve pivot özelliği olan monitör sanırım.
Hemen bakayım.
Evet aynen bu şekilde hocam istediğim özellikler ben bu fiyat bandında daha iyi bir ürün göremedim ama tabi daha bilgili birileri vardır diye konu açmak istedim.
Sadece kod içinse alınır.
Evet kod için, oyun için ayrı bir monitörüm mevcut zaten işimi görüyor o.

Fiyat olarak gayet güzel duruyor. Ürün açıklamalarına göre pivot özelliği olan bir monitör. Alınabilir hocam, almadan daha iyi bir ürün var mı diye araştırmaya girdim bende yoksa alacağım bunu.

Evet aynen bu şekilde hocam istediğim özellikler ben bu fiyat bandında daha iyi bir ürün göremedim ama tabii daha bilgili birileri vardır diye konu açmak istedim.

Evet kod için, oyun için ayrı bir monitörüm mevcut zaten işimi görüyor o.

İncehesap'ta 1500'e sanırsam bir tane LG monitör var 144Hz Gaming tarzı. O da pivot acaba aradaki 200-300'e değer mi olmuşken 144 olsun tarzı. Başka bir ürün daha bulursanız buraya da atarsanız çok sevinirim.

İncehesap'ta 1500'e sanırsam bir tane LG monitör var 144Hz Gaming tarzı. O da pivot acaba aradaki 200-300'e değer mi olmuşken 144 olsun tarzı. Başka bir ürün daha bulursanız buraya da atarsanız çok sevinirim.
İncehesaptan en son bir SSD almıştım ve 20 güne gelmişti hocam. Aslında arada ki Hz farkı için 300-500₺ verilir ama o bakar beklemek istemem. Ama o ürüne de bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı