Kodlama Hatası E-Ticaret Script

İsmail SAÇAK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz olarak edindiğim E-ticaret scriptimi kurdum. Birçok alanı düzenledim fakat kodlamada düzenleme gereken yerler olduğunu düşünüyorum.
Script aslında sahibinden sitesinin bir benzeri. Fakat sadece kuş alım satımı üzerine olacak site. Misal veriyorum, Sahibinden de bulunan Emlak kısmında muhabbet kuşu var. Yani kategori ismi üzenledim. Vasıta olan yerde kanarya gibi... Durum nöyle olunca ücretsiz ilan ver linkine tıklayıp muhabbet kuşu ilanı ver dediğinde ayarladığım gibi muhabbet kuşu cinsleri listeleniyor. Onu da seçtikten sonra ilan düzenleme kısmında M2 vs gibi Emlak ve Konut ile ilgili dökümanlar çıkıyor. Böyle olması yerine buralarda aynı hayvanlar alemindeki bir kategoride ilan verirken olduğu (hayvanlar aleminin oldugu yerde Papağan kategorisi ekli sitede) gibi hayvanlarla a1lakalı seçimlerin çıkmasını sstiyorum. Yaş cinsiyet V.s gibi bunun için nerelerde düzenleme yapmam gerekiyor acaba? Konu hakkında yardımcı olabilicek herkese teşekkür ederim.

Site: Kuscum . n e t

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı