Kodlama için klavye tavsiyesi

sancak146

Kilopat
Merhaba, kodlama yaparken üretkenliğimi arttırabilecek klavye almaya karar verdim.
Ergonomik olması ve İngilizce klavye olması benim için önemli.
Numpad olmaması avantaj yeri geldiğinde yanımda taşıyabilmek istiyorum o nedenle boyut önemli.
"Logitech MX keys mini" ürününün İngilizce olan ürünü maalesef bulamadım. Benzer klavye öneriniz var mı?

Zamanında cüzi bir fiyata anne pro 2 almıştım, memnunum. Hem işimi yaparken, hem de oyun oynarken bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Şu an fiyatı nedir, vergisi nedir bilemiyorum tabii. Amaç sadece kodlamaysa ve bütçe sıkıntısı varsa mk235'ler bile iş görebilir. Oyun gibi bir derdin yoksa ve hoşuna gidiyorsa, mx veya apple alıp geçebilirsin. Çünkü iş hayatında kullanacaksan bir süre sonra baymayacak, sevdiğin ürünleri alman daha önemli. Tavsiye, paraya biraz kıy; uzun ömürlü bir klavye al.

Zamanında cüzi bir fiyata anne pro 2 almıştım, memnunum. Hem işimi yaparken, hem de oyun oynarken bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Şu an fiyatı nedir, vergisi nedir bilemiyorum tabii. Amaç sadece kodlamaysa ve bütçe sıkıntısı varsa mk235'ler bile iş görebilir. Oyun gibi bir derdin yoksa ve hoşuna gidiyorsa, mx veya apple alıp geçebilirsin. Çünkü iş hayatında kullanacaksan bir süre sonra baymayacak, sevdiğin ürünleri alman daha önemli. Tavsiye, paraya biraz kıy; uzun ömürlü bir klavye al.
Arkadaşın son tavsiyesine kesinlikle katılıyorum.

Gaming için nasıl klavye seçiliyorsa kodlama için de aynı şekilde seçilir. Hatta kodlama için daha ayrıntılı seçebilir. Gaming için ise mekanik al yeter gibi yorumlar yapılabilirdi. Öneriniz yoksa eğer muhalefet yapmayın lütfen.

Merhaba, kodlama yaparken üretkenliğimi arttırabilecek klavye almaya karar verdim.
Ergonomik olması ve İngilizce klavye olması benim için önemli.
Numpad olmaması avantaj yeri geldiğinde yanımda taşıyabilmek istiyorum o nedenle boyut önemli.
"Logitech MX keys mini" ürününün İngilizce olan ürünü maalesef bulamadım. Benzer klavye öneriniz var mı?
hocam logitech mx keys almayin ben almistim 1 ayda kenarlarindaki kaplamalar soyuldu baktim kronik bir sorunmus su an keychron k12 kullaniyorum cok memnunum butceniz varsa tavsiye ederim
IMG_2496.JPG

Hocam Logitech MX keys almayin ben almistim 1 ayda kenarlarindaki kaplamalar soyuldu baktim kronik bir sorunmus su an keychron K12 kullanıyorum cok memnunum butceniz varsa tavsiye ederimEki Görüntüle 1558565

Çok hoş bir klavye. Bende yeni bir klavye alırsam bu tarz klavye almak istiyorum. 2-2.5k gibi fiyat veremem Klavye'ye :D

Teşekkürler evet K380 ürünü de inceledim alternatif olarak bunu düşünüyordum boyut ve taşınabilirlik açısından.

Zamanında cüzi bir fiyata Anne Pro 2 almıştım, memnunum. Hem işimi yaparken, hem de oyun oynarken bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Şu an fiyatı nedir, vergisi nedir bilemiyorum tabii. Amaç sadece kodlamaysa ve bütçe sıkıntısı varsa MK235'ler bile iş görebilir. Oyun gibi bir derdin yoksa ve hoşuna gidiyorsa, MX veya Apple alıp geçebilirsin. Çünkü iş hayatında kullanacaksan bir süre sonra baymayacak, sevdiğin ürünleri alman daha önemli. Tavsiye, paraya biraz kıy; uzun ömürlü bir klavye al.

Evet aslında MX düşünmemin nedeni uzun süre götürecek kaliteli bir şey almaktı onda klavyenin dil seçeneğine takıldım bulamıyorum nedense, sadece kodlama için kullanmayı düşünüyorum yanımda da taşıyacağım aynı zamanda. "MK235" bu ürüne de bakacağım teşekkür ederim.

Ne zamandan beri kodlama için klavye seçer olduk arkadaşlar alın bir tane klavye bassın yeter.

Nasıl oyun için özelleştirilmiş klavyeler var ise kodlama içinde bu söz konusu, meslek hastalığı sayılan bazı rahatsızlıklar (karpal tünel) ileride yaşamamak adına ergonomik bir klavye arıyorum sıradan bir klavye ile elbet yapılabilir ama verimli olmuyor çabuk yorulabiliyor eller.

Hocam Logitech MX keys almayin ben almistim 1 ayda kenarlarindaki kaplamalar soyuldu baktim kronik bir sorunmus su an keychron K12 kullanıyorum cok memnunum butceniz varsa tavsiye ederimEki Görüntüle 1558565

Gerçekten güzelmiş buna da bakacağım, bilek desteği de güzel gözüküyor 🙂
MX keys çok fazla övülmüş bir ürün soyulma gibi bir sorun yaşamanız üzücü olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı