Hocam işte sorunum tam olarak bu noktada başlıyor. Bilgisayarım o kadar kötü ki vs code bile kaldırmıyor. Ekran kartı ve driver ile ilgili hatalar veriyor, ekran sürekli gidip geliyor veya takılı kalıyor.
Ekran kartı ile durumun ne alakası var çözemedim. Ekran gidip geliyorsa falan o zaman sisteminizde başka bir sorun vardır.
Şu anki bilgisayarımı kullanmaya başlamadan önceki eski bozulan bilgisayarımın özellikleri çok düşüktü, zamanında ben de kullanıyordum pek sıkıntı yaşamamıştım.
Bence ortada yazılımsal ya da donanımsal bir hata var. İsterseniz DDU ile eski sürücünüzü kaldırıp en azından WHQL bir sürücü kurmayı deneyebilirsiniz. Buna rağmen sorun çözülmezse bizi etiketleyip bir konu açabilirsiniz. Ek olarak Linux dağıtımları açık kaynaklıdır yani anlayacağınız dilde konuşmak gerekirse tamamen bedavadır. Ek olarak çok kaliteli dağıtımlar da mevcuttur. Bunlar hakkında bilgi edinmek için isterseniz ayrı bir konu açabilirsiniz.
Ekran kartı ile durumun ne alakası var çözemedim. Ekran gidip geliyorsa falan o zaman sisteminizde başka bir sorun vardır.
Şu anki bilgisayarımı kullanmaya başlamadan önceki eski bozulan bilgisayarımın özellikleri çok düşüktü, zamanında ben de kullanıyordum pek sıkıntı yaşamamıştım.
Hantal Visual Studio önerilmiş şaka gibi, VS Code, Sublime hafif kullanabilirsin. VS Code'da kafayı yiyen bir bilgisayar görmedim, başka bir şeyler olabilir.
Arkadaşlar kodlama ve programlama için sistem gereksinimi düşük olan bir platform istiyorum. Sistem özelliklerini olduğu gibi yazıyorum:
Acer Aspire 5810T.
Windows 7 Ultimate 64 Bit.
Insyde H2O version v2. 31.
Genuine Intel(r) CPU U4100 1. 30 GHz.
3072 MB RAM.
60Hz 32 Bit Mobile Intel(r) 4 series Express chipset family 1309 MB.
Arkadaşlar kodlama ve programlama için sistem gereksinimi düşük olan bir platform istiyorum. Sistem özelliklerini olduğu gibi yazıyorum:
Acer Aspire 5810t.
Windows 7 Ultimate 64 Bit.
Insyde h2o version v2. 31.
Genuine Intel(R) CPU U4100 1. 30 GHz.
3072 MB RAM.
60Hz 32 Bit Mobile Intel(R) 4 series Express chipset family 1309 MB.