Kodlama/Programlama için program önerisi

Hocam işte sorunum tam olarak bu noktada başlıyor. Bilgisayarım o kadar kötü ki vs code bile kaldırmıyor. Ekran kartı ve driver ile ilgili hatalar veriyor, ekran sürekli gidip geliyor veya takılı kalıyor.

O biraz bana donanımsal hatalarmış gibi geldi. Hiç Linux dağıtımlarından birini denediniz mi? Bence hafif bir Linux dağıtımı çok verimli olabilir.

Driver ile DDU veya BIOS filan güncellesem sizce bu konuda bir çözüme ulaşır mıyım?
O biraz bana donanımsal hatalarmış gibi geldi. Hiç Linux dağıtımlarından birini denediniz mi? Bence hafif bir Linux dağıtımı çok verimli olabilir.
Linux dağıtımı nasıl alırım ki?

Bence ortada yazılımsal ya da donanımsal bir hata var. İsterseniz DDU ile eski sürücünüzü kaldırıp en azından WHQL bir sürücü kurmayı deneyebilirsiniz. Buna rağmen sorun çözülmezse bizi etiketleyip bir konu açabilirsiniz. Ek olarak Linux dağıtımları açık kaynaklıdır yani anlayacağınız dilde konuşmak gerekirse tamamen bedavadır. Ek olarak çok kaliteli dağıtımlar da mevcuttur. Bunlar hakkında bilgi edinmek için isterseniz ayrı bir konu açabilirsiniz.

Hocam programı tekrar açmayı denedim ve verdiği hata "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." tarzı bir şeydi.

Hantal Visual Studio önerilmiş şaka gibi, VS Code, Sublime hafif kullanabilirsin. VS Code'da kafayı yiyen bir bilgisayar görmedim, başka bir şeyler olabilir.

Visual Studio Code işini görür. Olmadı Atom var ona bakabilirsin ama performans açısından VS Code kendini çok geliştirdi.

Notdefteri zaten var. Onunla kod yazabilirsin. Komutsatırında da çalıştırabilirsin. Python kur yeter.

Hocam benim PC'de böyledi. Ama yardımıma SharpDevelop yetişti. Kendisi C# form destekleyen bir IDE'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…