Kodlama yazdıktan sonra kod satırı nasıl kapanır?

Peki Python ile hayatta kalma tarzı oyun yapılabilir mi?
Yapılır ama oyun motorunu değiştirmen gerekiyor o yüzden C# kullanmaya devam edebilirsin. Benim sana naçizane tavsiyem önce Phyton'u öğren, sadece dilin yapısını öğren. Yani oyun falan yapmaya kalkışma iyice yala yut ondan sonra C++ öğrenip Unreal Engine ile oyun yapımına başla.

Bu şekilde istediğin oyun yapabilirsin hem Unity oyun motoru pek güzel değil ne kadar kendi shaderini çıkarsan bile oyun içinde açık çok oluyor. Bunu da düzeltemediler gitti. Unreal şuan için en iyilerinden.

Tabi elimden geldiğince yardımcı olurum ben android'te o kadar iyi değilim ama gene bir şeyler yapabiliyorum.
SQLite kullanıyorum. Veritabanında kişiler için tarih saat belirleyip zamanı geldiğinde bildirim göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu ?

SQLite kullanıyorum. Veritabanında kişiler için tarih saat belirleyip zamanı geldiğinde bildirim göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu ?
En kolay yöntem olarak projene timer koy her 5 saniyede bir dbye istek atsın eğer tarih o anki zamana eşitse bir tane bildirim çıkarsın. Buradaki linkten erişebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı