Aslında biraz şaka yapıyordum o mesajda.Sice masaüstü PC'me komple Linux kurmalı mıyım Windows içinden yeterli olur mu?
Linux'de daha basit yapılıyor C kodlama vb. ama Windows kullanmak sorun çıkartmaz gene yaparsınız.
Aslında biraz şaka yapıyordum o mesajda.Sice masaüstü PC'me komple Linux kurmalı mıyım Windows içinden yeterli olur mu?
Aslında biraz şaka yapıyordum o mesajda.
Linux'de daha basit yapılıyor C kodlama vb. ama Windows kullanmak sorun çıkartmaz gene yaparsınız.
Hocam merhabalar. Konu üzerinden uzun zaman geçmiş olsada size bir soru sormak istedim.Python kursu indirimle 36 liraya kadar düşüyor, eğitmen dersi çok iyi anlatıyor daha ilk günden bir şeyler öğrendiğinizi hissediyorsunuz, İngilizce biliyorsanız ve Python öğrenmeyi düşünürseniz şiddetle tavsiye ederim.
![]()
100 Days of Code: The Complete Python Pro Bootcamp
Master Python by building 100 projects in 100 days. Learn data science, automation, build websites, games and apps!www.udemy.com
Evet, kontrol ettim Türkçe altyazı var.Hocam merhabalar. Konu üzerinden uzun zaman geçmiş olsada size bir soru sormak istedim.
Bu önerdiğiniz kursta Türkçe alt yazı var mı?
Sağ olunEvet, kontrol ettim Türkçe altyazı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.