Sıfırdan kodlamaya başlamak

Evet okuduğunuz gibi. Yıllardır bilgisayara ilgim var. Bu sene de donanımlar hakkında bilgimi geliştirdim fakat kodlamaya başlamak istiyorum şimdi de. Bu konuda tamamen sıfırım. Hiçbir şey bilmiyorum. Nereden ve nasıl başlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

En alttan başla web sitelerinden başla ondan sonra Java öğrenmek için Discord botları ondan sonra Python ile uygulama yazmayı öğren dediklerimi yapıp en alttan başlarsan kod yazma mantığını kavrayacaksın bilgin tecrüben artacak daha çabuk öğrenceksin diğer dilleri.

En alttan başla web sitelerinden başla ondan sonra Java öğrenmek için Discord botları ondan sonra Python ile uygulama yazmayı öğren dediklerimi yapıp en alttan başlarsan kod yazma mantığını kavrayacaksın bilgin tecrüben artacak daha çabuk öğrenceksin diğer dilleri.
Direkt olarak bir dilden başlamak temel olarak pek doğru bir adım olmaz linkini verdiğim konuda güzel açıklamalarla cevapları var sıfırdan başlayan birisi öncelikle algoritma ve mantık öğrenmesi lazımdır.

Direkt olarak bir dilden başlamak temel olarak pek doğru bir adım olmaz linkini verdiğim konuda güzel açıklamalarla cevapları var sıfırdan başlayan birisi öncelikle algoritma ve mantık öğrenmesi lazımdır.

HTML bir dil değil zaten CSS HTML'den yazmaya başlasın mantığı kavrar.

Ondan sonra PHP ondan sonra Java ondan sonra Python gibi gibi.

Ondan sonra PHP ondan sonra Java ondan sonra Python gibi gibi.

Dostum HTML'in bir dil olmadığını diğer konuda belirtmiştim burada önemli olan temelinde dil öğrenmek değil algoritma öğrenmektir sizin dediğiniz az buz işi bilen kişiler içindir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı