Kodlamaya C# ile mi C++ ile mi başlamalıyım?

Steve Gates

Kilopat
Merhaba. Kodlama hakkında hiçbir tecrübem yok. Sizce C#'tan mı C++'tan mı başlamalıyım? Sadece Windows ile geliştirmek istemiyorum bu yüzden C++ olabilir ama C++ gelecekte de işe yarar mı?

Öncelikle nesne tabanlı programlama ile mi yoksa konsol uygulaması ile mi uğraşmak istiyorsunuz bu önemli.

Nesne tabanlı için müfredatta Java ile başlangıç yapılıyor ki öğrenmek için daha elverişli ve yaygın.

Konsol uygulaması geliştirmek istiyorsanız C++ yeterlidir ancak yaygın değildir.

Merhaba. Kodlama hakkında hiçbir tecrübem yok. Sizce C#'tan mı C++'tan mı başlamalıyım? Sadece Windows ile geliştirmek istemiyorum bu yüzden C++ olabilir ama C++ gelecekte de işe yarar mı?
Ben çok araştırdım. Şu an kotlin öğreniyorum bundan sonra direk C# öğreneceğim. İleri düzey bir dilmiş. Zaten ikisi de aşağı yukarı benzer diye düşünüyorum. Fark etmez kısacası.

Hocam üniversitelerde kodlayama genellikle C,Python,C# veya Ruby ile başlatılır bunlardan birini seçerek başlayabilirsiniz. C++, C öğrendikten sonra geçilebilir.

DGbP6ZAXsAANgPD.jpg

C ile başlayıp akabinde C++ ile nesne tabanli programlama dünyasına giriş yapabilirsiniz. C cidden tanrinin programlama dili olabilir. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı