Kodlamaya nasıl başlanır?

IDE'ler varken ndn txt dosyaları ile uğraşsın VS Code + 1-2 eklenti çok daha kolay ve iyi olur .

pati.dev dili nedir hocam?

Bana kalırsa çok yanlış yoldan ilerliyorsunuz. Terimlerin hepsi çorba olmuş.
Konu mizah kategorisine açılmalıydı. Bir sürü bununla ilgili konu var. Bir tanesini bile okumamış. Ben sayfalarca okumuştum. Hatta çoğunu okuduydum herhalde.

@One Face forumdan ban yemek gerçekten istemiyorum. Özellikle Recep Baltaş gelip bana sataşsın hiç istemiyorum ama lütfen bunu kullanın.
Elinizde olan şeyi itmekten başka bir şey değil bu. Eğer bu işi çevrenizdeki 1-2 kamera özenip yapıyorsanız gerçekten yapmayın.

Bilmiyordum hocam. Teşekkürler yardımınız için pati. Dev'den başlıyorum. Day 0 .
Pati. Dev dili ile oyun yapılır mı?

@356463 hocam pati. Dev ile kodlamaya başladım ama kodu nereye yazıyoruz?

Hocam lütfen öncelikle YouTube'a yazılım nedir nasıl başlanır yazıp bir video izleyin yazılım dillerinin daha ne olduğunu bilmeden bir şey develop'layamazsınız.

IDE'ler varken ndn txt dosyaları ile uğraşsın VS Code + 1-2 eklenti çok daha kolay ve iyi olur .
Acaba neden bahsediyorum ben?
Kodu *.txt gibi dile uygun uzantılı dosyanın içine yazıyorsun.
"gibi" yazıyor sanırım. Dillerin uzantısı olduğundan bahsetmişim. Not defteriyle kimseye kod yaz demiyorum sanırım.

Kodu yazmak için editörler oluyor.
Bile demişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…