Çözüldü Kodlamaya nasıl başlanmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ugurmert

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır bilgim ile kodlamaya başlamak istiyorum c# dersleri baya izledim şimdi videolarda gördüğüm basit oyunları izleye izleye yapsam bana katkısı olur mu?

Çözüm
Bence C#'dan önce algoritma öğren. Dersleri nereden seyrettin bilmiyorum fakat baya izledim diyorsun. Eee o zaman neden bilmiyorsun?

Yardım etmek isteriz ama bildiğin halde neden sorduğunu anlamadım.

Eğer yazılım/bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan her şeyi bırakıp sağlam bir üniversite kazanmaya bak. Yok, ben hobi olarak veya alaylı yazılımcı olarak hayatıma devam etmek istiyorum dersen en başta algoritma önemli.

O videolara bakmadan önce saçma sapan cümleler yaz. Hata vereceğini bildiğin kodu yaz gitsin. Mesela " ; " bu işareti koyma. "Acaba ben bunu unutursam nasıl olur?" şeklinde deneme yap. Sonra o videolara bakıp hiç bakmadan yapmaya çalış.
İlk önce algoritmayı kavra ardından Python veya C#'a geç, kendini bu dillerde geliştirdikten sonra Cpp'e geçebilirsin syntax farkı var fakat zamanla alışırsın.

Bence C#'dan önce algoritma öğren. Dersleri nereden seyrettin bilmiyorum fakat baya izledim diyorsun. Eee o zaman neden bilmiyorsun?

Yardım etmek isteriz ama bildiğin halde neden sorduğunu anlamadım.

Eğer yazılım/bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan her şeyi bırakıp sağlam bir üniversite kazanmaya bak. Yok, ben hobi olarak veya alaylı yazılımcı olarak hayatıma devam etmek istiyorum dersen en başta algoritma önemli.

O videolara bakmadan önce saçma sapan cümleler yaz. Hata vereceğini bildiğin kodu yaz gitsin. Mesela " ; " bu işareti koyma. "Acaba ben bunu unutursam nasıl olur?" şeklinde deneme yap. Sonra o videolara bakıp hiç bakmadan yapmaya çalış.

Çözüm
Algoritmayı biliyorum, dediğinizi yapıcam sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…